Fuga de pel·lícula aquest passat divendres al carrer del Doctor Trueta de Barcelona, al districte de Sant Martí. Uns turistes italians van detectar que dues persones, de nacionalitat algeriana, els estaven intentant robar amb el mètode del 'punxa-roda' -fent veure que havien patit algun tipus d'avaria al vehicle. Quan l'home els va descobrir i els va voler retenir, el van agredir i van escapar-se.

El fill de la víctima va intentar aturar els delinqüents posant-se davant del cotxe que feien servir els dos lladres, però lluny d'aturar-se, van accelerar, i el jove va haver de saltar per evitar ser atropellat. Va quedar a sobre del capó. Tampoc així els lladres van aturar-se.

La víctima, sobre el capó diversos carrers

El jove va ser conduït a sobre del capó durant diversos carrers. El conductor, un dels lladres, va fer moviments amb el volant per intentar fer-lo caure, fins que ho va aconseguir i va poder escapar. El jove no va resultar ferit greu, malgrat l'espectacularitat de la conducció.

Els Mossos d'Esquadra, gràcies a la col·laboració de les víctimes, van poder relacionar els dos lladres amb uns coneguts delinqüents del mateix districte, de Sant Martí. Al cap de pocs minuts en van detenir un i l'endemà van detenir el segon.

Dos coneguts de la policia

Segons ha pogut saber ElCaso.cat es tracta de dos lladres amb un currículum llarg de robatoris. Els dos són de nacionalitat algeriana, de 41 i 55 anys, respectivament. 

Un d'ells, el més jove, té 34 antecedents per robatoris amb violència, furts i altres tipus de delictes contra el patrimoni. Tot i haver posat en risc la vida d'aquest turista, els dos lladres han quedat en llibertat amb càrrecs.

El lladre del Noctamid

Els Mossos d'Esquadra van detenir un lladre que, amb un medicament, droga a les seves víctimes per robar diners dels bars on treballen, a l'àrea metropolitana de Barcelona. Després de ser deixat en llibertat, a l'espera de poder investigar més els delictes, han descobert que no actua sol, i ara tenen fotografiat el seu còmplice i esperen també poder-lo detenir.

El lladre, quan va ser detingut, portava sis pots de vidre amb Noctamid, un medicament que permet adormir a les seves víctimes.