La Policia Nacional investiga una brutal pallissa a una cambrera de 24 anys a Saragossa, que va ser atacada per dos lladres i agredida fins a quedar inconscient quan tancava el bar familiar, el Casa Amadeo de la capital aragonesa. Els fets van quedar gravats per les càmeres de seguretat, i en el vídeo es veu com li claven cops de puny i puntades per després atracar la màquina escurabutxaques i emportar-se la recaptació.

Brutal pallissa a una cambrera per atracar la màquina escurabutxaques

La investigació ha quedat a càrrec d'agents del Grup d'Homicidis de la Policia Nacional de Saragossa, que investiguen la brutal pallissa que va tenir lloc en aquest bar del barri Torrero-La Paz. Segons les primeres indagacions, l'agressió va tenir lloc sobre dos quarts de dotze de la nit de divendres passat, dia 8 d'abril, a l'interior de l'establiment anomenat Casa Amado. La víctima, una cambrera de 24 anys de nacionalitat xinesa, filla dels propietaris del local, es disposava a tancar-lo quan dos lladres encaputxats la van atacar.

Empenyent violentament la jove, que s'encarregava del bar juntament amb els seus pares, la van tirar a terra, on li van clavar la brutal pallissa, donant-li cops de puny i puntades continus per tot el cos. Malgrat no poder defensar-se, tal com mostren les imatges gravades per les càmeres de seguretat, els assaltants van continuar agredint-la fins que la van deixar inconscient a terra.

 

Van ser els crits i sorolls provocats per la bestial pallissa els que van alertar la mare de la víctima, que es trobava en el moment a la casa familiar, ubicada a sobre del bar. En baixar corrent, va poder veure els dos lladres sortir corrents i fugir de la zona, mentre la seva filla estava inerta a terra, en estat de semiinconsciència, per la qual cosa va trucar als serveis d'emergències. Després de ser atesa, la jove va ser evacuada en estat greu a l'Hospital Miguel Servet de Saragossa, on roman ingressada en planta en espera de l'evolució de les ferides sofertes.

Busquen els violents lladres que la van deixar inconscient

També la mare va denunciar els fets, proporcionant als agents del Grup d'Homicidis l'enregistrament de les càmeres després de prestar declaració sobre el que va poder veure en el moment de baixar al bar i veure els sospitosos fugir del lloc. Encara que el vídeo és explícit i mostra fins i tot com tanquen les cortines perquè des de fora no es vegi l'agressió, encara no s'ha pogut detenir els dos violents lladres, que anaven encaputxats i portaven la cara coberta amb mascaretes.

Pallissa cambrera Saragossa / Cedida

La brutal pallissa va ser gravada per les càmeres de seguretat / Cedida

A més, se sospita que hi podria haver una tercera persona implicada, que no apareix en les imatges, que hauria estat situada a l'exterior del local per vigilar la zona. Després de la pallissa, es veu com els assaltants atraquen la màquina escurabutxaques i comproven l'estat de la jove mentre truquen per telèfon i miren nerviosos per les finestres de l'establiment, situat en el número 3 del carrer Gabriel Gombao de Saragossa.