Un home amenaça amb un revòlver a una coneguda després de perdre una gran quantitat de diners a les màquines escurabutxaques. Ha estat detingut a Palma.

Amenaça a una coneguda amb un revòlver

Els fets, segons van explicar ahir fonts policials, van tenir lloc divendres passat de matinada. Va ser la mateixa víctima que va avisar la Policia Nacional a través del 091, alertant que havia estat amenaçada per un conegut.

Segons va relatar la dona als agents, l'home havia sortit d'un local de la ciutat de Palma molt alterat i nerviós perquè havien perdut molts diners a les màquines escurabutxaques.

escurabutxaques pixabay

Màquines escurabutxaques / Pixabay

Ella es va apropar per preocupar-se per ell, però es va iniciar una acalorada discussió que va desembocar en les amenaces.

El detingut va marxar, però va tornar al cap d'uns minuts. Portava un revòlver guardat a la part posterior dels pantalons. L'acusat va empunyar l'arma i va començar a exhibir-la mentre llançava amenaces contra la dona. Poc després, va tornar a anar-se'n.

Perd molts diners en unes escurabutxaques de Palma

Després de la denúncia de la víctima, diverses patrulles de la Policia Nacional van acudir al lloc i van fer una batuda per la zona a la recerca de l'home. No van tardar a trobar-lo i interceptar-lo.

Ell mateix va indicar als agents que havia amagat el revòlver en un vehicle estacionat als voltants. L'acusat, de 38 anys, va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces. També es va registrar el seu domicili, on se li va confiscar una pistola a part del revòlver.

Policia Nacional detenció / Policia Nacional

Detenció per part d'agents policials / Policia Nacional

Aquest dimarts, altres fets a Palma van requerir la intervenció de la Policia Nacional en el centre de salut Arquitecte Bennàssar de la capital mallorquina.

Agredeix una doctora per una recepta

Sobre dos quarts de cinc de la tarda, una pacient molt conflictiva i amb una forta addicció als medicaments va entrar en una consulta i va demanar la doctora que li receptés diverses capses de diazepam, fàrmac utilitzat com a somnífer i ansiolític, especialment en tractaments d'abstinència d'alcohol, és a dir, d'antics alcohòlics.

Davant de la sol·licitud, la doctora va comprovar a la base de dades que la pacient havia adquirit recentment altres capses d'aquesta medicació prescrita i li va dir que no podia receptar-li les pastilles.

"O em receptes diazepam o et mato"

Va ser llavors quan la dona va reaccionar de forma molt agressiva i va agafar un bolígraf que hi havia a la taula. Empunyant-lo com a arma, es va abalançar sobre la metgessa, agafant-la pels cabells i colpejant-la contra la paret. Després la va acorralar i li va posar el boli al coll, amenaçant-la de mort: "O em receptes diverses capses de diazepam o et clavo el boli al coll i et mato".

Diazepam / Wikimedia

Diazepam / Wikimedia

La doctora va haver de cedir davant de l'agressió i li va donar la recepta. La pacient la va agafar i va sortir corrents del centre de salut. Diverses patrulles van acudir a la crida i van començar a buscar l'agressora per la zona.

No la van trobar al seu domicili, però, després de pentinar el barri, prestant especial atenció a les farmàcies, la van localitzar al carrer Eusebio Estada. Va ser registrada i se li van trobar dues capses de diazepam que havia comprat amb la recepta.

Per tot això, la pacient, de 56 anys i nacionalitat espanyola, va quedar detinguda com a autora d'un delicte de lesions greus i atemptat contra funcionari públic.