Beatriz Zimmermann, la mare de les nenes desaparegudes a Tenerife, l'Anna i l'Olivia, segrestades pel seu pare, Tomás Gimeno, continua compartint vídeos i imatges de les seves filles amb l'esperança que la col·laboració ciutadana ajudi a trobar-les. Ara difon el seu mantra i himne, la cançó Sin miedo, de la cantant Rosana.

La nova campanya de recerca de les nenes desaparegudes a Tenerife

El vídeo ha estat difós per l'entorn de les nenes desaparegudes a Tenerife juntament amb el seu pare, Tomás Gimeno, que compta amb una ordre internacional de recerca.

Es tracta d'un recopilatori d'imatges de les petites, l'Anna, d'un any, i l'Olivia, de sis, fent activitats quotidianes i mostrant entranyables moments de les germanes.

Anna Olivia Gimeno Zimmermann Tenerife / Instagram

Més d'un mes després, la mare de les nenes desaparegudes a Tenerife juntament amb el seu pare, Tomás Gimeno, comparteix imatges noves de les petites per aconseguir col·laboració ciutadana / Instagram

El clip està acompanyat de la cançó Sin miedo, de Rosana, que Zimmermann assegura que "s'ha convertit en un himne, un mantra que em repeteixo cada dia per aixecar-me, per continuar lluitant perquè aviat estiguem juntes. Sempre va ser la meva cançó preferida i sempre em recordarà a les meves nenes. Siguin on siguin l'únic que demano és que tornin a casa".

'Sin miedo': nou vídeo de l'Anna i l'Olivia

La investigació i recerca desesperada dels tres desapareguts, les dues nenes i el pare, Tomás Gimeno, prossegueix a les Illes Canàries, a les quals es va incorporar fa cinc dies un vaixell sonar i un robot aquàtic.

Malgrat els esforços de la Guàrdia Civil i els voluntaris de Protecció Civil, no hi ha ni rastre de les menors en el fons del mar.

Cas Nenes Tenerife / EFE

El vaixell Ángeles Alvariño, cedit per l'Institut Espanyol d'Oceanografia, cerca sense parar a les nenes en el fons del mar, de moment, sense èxit / EFE

L'Institut Espanyol d'Oceanografia va ser l'encarregat de cedir aquests avenços tecnològics a la recerca. El vaixell Ángeles Alvariño, que té incorporat un robot submarí, ha realitzat diverses incursions després de detectar-se protuberàncies al subsol del fons marí. Tanmateix, es tractava de roques i escombraries dipositades, sense rastre de les nenes.

Sense rastre de Tomás Gimeno ni les nenes en el fons del mar

De moment es preveu que la recerca duri entre vuit i nou dies de forma ininterrompuda durant les 24 hores.

Es rastreja des de diumenge i de moment una àrea de deu milles quadrades davant el litoral de Santa Cruz de Tenerife.

Aquesta zona és la delimitada pel posicionament del mòbil del pare, Tomás Gimeno, del qual es va perdre la pista en alta mar.

Ja fa més d'un mes de l'aparició del vaixell a la deriva al Puertito de Güímar i de la denúncia de desaparició de l'Anna i l'Olivia, a les que no es va veure en les imatges de seguretat que van enxampar Tomás Gimeno embarcant-se dues vegades en la seva petita llanxa sol, i durant els quals va ser sancionat per saltar-se el toc de queda.

 

La mare, que ha intentat mantenir-se positiva, però que també ha suplicat al Tomás que les torni, comparteix ara el seu vídeo, amb la cançó Sin miedo i tendres imatges de les germanes.