El famós cantant de trap barcelonès Cecilio G ha estat detingut aquest dijous al Sónar Festival: s'ha abaixat els pantalons i s'ha masturbat davant una noia i ha agredit dos vigilants de seguretat i un agent dels Mossos d'Esquadra. Actualment, encara està arrestat i a l'espera de passar a disposició judicial, on es decidirà si entra a presó provisionalment o si queda en llibertat amb càrrecs.

Els fets van passar dijous a pocs metres de la plaça Espanya de Barcelona, davant de l'Starbucks que hi ha al costat. Ha estat allà quan, presumptament, s'ha abaixat els pantalons i s'ha començat a masturbar davant una noia, que ha alertat un vigilant de seguretat.

Vídeo de la detenció de Cecilio G a Barcelona

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, els vigilants de seguretat l'intenten reduir, però ell oposa molta resistència per evitar-ho. Quan el guàrdia de seguretat ha arribat al lloc dels fets, Cecilio G ha actuat amb molta violència i li ha donat un cop de puny.

També ha agredit un altre treballador donant-li un cop de cap, tot i que, finalment, l'ha aconseguit retenir i l'han entregat als Mossos d'Esquadra, que l'han detingut com a presumpte autor dels fets.

El cantant de trap Cecilio G ha estat detingut al Sónar Festival de Barcelona / Xarxes socials 

Amenaces, molta resistència i agressions a dos vigilants i a un mosso d'esquadra

Quan ja estava custodiat pels Mossos, ha agredit un agent de la policia catalana. Els sanitaris del Sistema d'Emergències (SEM) que van atendre el cantant van poder comprovar que estava sota els efectes de les drogues i que, a causa del seu estat, havia d'ingressar a l'hospital. Segons ha pogut saber el diari Metrópoli Abierta, Juan Cecilia Ruiz, conegut popularment com a Cecilio G, ha amenaçat els agents i ha mostrat molta resistència.

Cecilio G ja ha estat a la presó: antecedents d'amenaces i robatori amb força

No és la primera vegada que aquest famós cantant de trap té problemes amb la justícia. De fet, va estar una temporada a la presó, ja que va ser condemnat a un any i un mes de presó per un delicte d'amenaces per uns fets del 2015 al metro de Barcelona. A aquesta condemna es va sumar una altra de dos anys abans, el 2013, ja que es va demostrar que aquest cantant va cometre un robatori amb força. 

Ceci G / Instagram ceegeecarieshoe
Ceci G ha estat detingut al Sónar Festival de Barcelona per assetjar una noia i agredir dos vigilants de seguretat i un mosso d'esquadra / Instagram ceegeecarieshoe

Aquesta entrada a la presó va sorprendre molt la gent del seu voltant, ja que pensaven que, presentant el seu historial psiquiàtric, on es mostra que pateix un trastorn mental, s'evitaria la seva entrada a la presó, però no va ser així.