Morad el Khattouti el Hormi, conegut popularment com 'El Morad' és un famós cantant de rap de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Estava acusat d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa i un altre d'amenaces i, després del judici, ha quedat absolt de tots dos delictes. Els fets es remunten al 2018 al barri del Putxet de Barcelona: un veí assegura que havia vist aquest cantant i un amic seu intentant entrar a robar en un edifici del barri. 

Morad, des del primer moment, ha negat els fets. Per justificar-se ha explicat que el dia del robatori no va tenir cap incident amb ningú i que no tenia cap necessitat de robar, ja que començava a poder viure de la música.

El Morad i el seu amic neguen les declaracions del veí del Putxet

Unes declaracions que entren en contradicció amb el testimoni que assegura que els va veure quan estava sortint de casa amb una actitud sospitosa. Va ser llavors quan els va començar a gravar amb el mòbil, ja que pensava que estaven intentant entrar a robar.

Morad

El Morad és un cantant de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) que ha estat absolt de dos delictes: un de robatori amb força en grau de temptativa i un altre d'amenaces / Arxiu

"Fill de puta, et matarem"

El testimoni també assegura que, quan el Kevin i el Morad van veure que estaven sent gravats, van començar a córrer cap a ell dient-li: "Fill de puta, et matarem" i que es va veure obligat a amagar-se l'interior de l'edifici mentre ells intentaven entrar.

Després de les presumptes amenaces, el testimoni explica que els dos acusats van anar en direcció a l'estació de metro de Lesseps, a prop del lloc dels fets. Per aquest mateix motiu, es van registrar les càmeres de seguretat del transport públic.

Queda absolt dels dos delictes: robatori amb força en grau de temptativa i amenaces

No obstant això, les declaracions d'aquest testimoni no han estat suficients. Com tampoc ho han estat les imatges registrades, que eren massa borroses per poder-los reconèixer.

"No s'ha practicat prova suficient que acrediti que els individus de les càmeres de seguretat del metro corresponguin als dos individus de les presumptes amenaces", explica la sentència.

Així doncs, tant el cantant Morad i el Kevin, que és l'altre acusat, han quedat absolts dels dos delictes dels quals se'ls acusava: del de robatori amb força en grau de temptativa i el d'amenaces. 

La llista d'antecedents policials del cantant de l'Hospitalet

No obstant això, aquest cantant del barri de la Florida de l'Hospitalet de Llobregat, té altres judicis pendents per fets similars. No és la primera vegada que té problemes similars i, de fet, fa un any, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra per saltar-se el toc de queda. A més, fa uns mesos, la seva exparella va apunyalar la nòvia del famós cantant: es tracta d'una noia de 26 anys que, en el moment dels fets, estava en crida i cerca.