La popular cantant australiana Lil Bo Weep, que en realitat es deia Winona Lisa Green ha mort als 22 anys després de patir una greu depressió i els seus problemes d'addicció a les drogues durant diversos anys. Es coneix que l'artista consumia Seroquel per superar l'estrès posttraumàtic.

Fa uns mesos va comunicar a través de les seves xarxes socials que estava embarassada del seu primer fill. Malgrat això, va tenir complicacions i va perdre el nadó, el que li va ocasionar una depressió molt greu que va intentar pal·liar amb el consum de drogues, la qual cosa va empitjorar la seva situació física i mental encara més.

Matthew Schofield, el seu pare, va comunicar la mort de la seva filla a través d'un comunicat publicat en el seu compte de Facebook. El seu progenitor va voler informar els fans de Lil Bo Weep sobre les causes de la seva mort. La cantant es va fer molt popular pel seu canal de YouTube, en el que pujava les seves cançons que destacaven per un estil trencador, que barrejava lletres molt sentimentals amb bases de rap amb un tempo no massa alt, la qual cosa era la seva senya d'identitat.

La setmana passada va pujar un vídeo en el seu compte d'Instagram en el qual se la podia veure plorant per la mort del seu fill, que va perdre el març de 2021. En aquesta publicació demanava ajuda per intentar fer-li un homenatge a la criatura que va perdre quan estava embarassada.

El comunicat del pare de la morta

El pare de Winona Lisa Green es va mostrar molt afectat pel succeït, però va decidir publicar diversos detalls sobre les causes de la mort de la seva filla: "Aquest cap de setmana vam perdre la lluita per la vida de la meva filla contra la depressió, el trauma, el trastorn d'estrès posttraumàtic i l'addicció a les drogues contra els quals hem lluitat des que la recuperem dels Estats Units, per desgràcia va arribar totalment abatuda", va escriure Schofield.

Matthew Schofield va relatar que els problemes de la seva filla havien estat recurrents i que la seva família havia intentat ajudar-la en tot el que havia pogut fins al final: "Ella va lluitar dur contra els seus dimonis com ho vam fer tots juntament amb ella i vam recollir els trossos trencats una vegada i una altra, però no va poder lluitar més i la vam perdre".

lil 2

Lil Bo Weep / Instagram

El seu progenitor no va amagar la seva tristesa, però va voler enviar un missatge positiu, per fi la seva filla pot descansar després de patir tant de temps: "Com el seu pare, estic orgullós d'ella més enllà de les paraules, ja que és la meva heroïna, la meva filla i la meva millor amiga que estimo tant. Ja no pateix ara, ja que l'univers vol recuperar el seu àngel. Una gran part de mi està perduda en aquest moment, però demano respectuosament que els meus amics propers tractin de no trucar-me fins que superi això d'alguna manera", va escriure Schofield.

La carrera musical de Lil Bo Weep

La cantant va començar la seva carrera musical el 2015, quan tenia únicament 15 anys. Pujava a la plataforma Souncloud les seves cançons i aviat algunes d'elles es van tornar molt populars. Va generar moltes interaccions amb el seu tema 'Codependency' va aconseguir 5 milions de visites i amb 'Not OK But It's OK' va arribar fins els 12 milions.

Després d'això, va començar a publicar les seves cançons en YouTube, arribant a tenir videoclips en alguns d'ells. Era summament popular a la plataforma de Google, arribant a tenir 137 milions de subscriptors i el seu tema 'Sorry' va assolir els 364 milions de visualitzacions.