Dos tiktokers s'han unit per enfrontar-se a un repte que els ha permès batre un curiós Rècord Guinness: fabricar la piruleta més gran del món, feta amb pa de pessic i diferents dolços. El resultat ha estat una bola gegant de 44 quilograms i 50 centímetres. La reeixida aliança estava formada pel xef i influencer Nick DiGiovanni i Lynn Davis, una mare que arrasa a la xarxa social amb les seves receptes.

Els tiktokers que han batut el rècord Guinness

Els tiktokers Nick DiGiovanni i Lynn Davis ja no són només virals, sinó que han assolit una fita molt més gran: batre un rècord mundial. Es tracta de la piruleta més gran del món, que ha estat enfornada pels influencers a Cambridge, una localitat de l'estat nord-americà de Massachusetts, aconseguint una espècie de xupa-xup gegant que els ha fet famosos a nivell mundial. El pastís, que ha acabat pesant 44 quilograms i mesurant 50 centímetres de diàmetre, va requerir moltíssims ingredients.

Nick DiGiovanni en 'MasterChef' / Arxiu|Arxivament

Nick DiGiovanni en 'MasterChef' / Arxiu

Es van utilitzar fins a 32 capses de barreja per a pans de pessic, unes pols preparats molt populars als Estats Units per fer pastissos sense necessitat en simples passos i amb pocs ingredients. A més, portaven cinc cartrons i mig d'ous, litres d'oli i formatge crema i més de deu quilos de sucre glacé. A això li van afegir quilos de mantega, uns deu litres d'aigua, merenga i essència de vainilla. Després del treballós procés, que van compartir a les xarxes socials i es va fer viral, van cobrir l'enorme pa de pessic amb forma de cakepop -una espècie de xupa-xup fet de pa de pessic- amb encenalls de colors.

El xupa-xup més gran del món: 44 quilograms de pes

El mateix perfil de Guinness World Records compartia un vídeo mostrant com elaboraven les receptes, que es va fer amb capes de pa de pessic que es van esmicolar i van ficar en un motlle esfèric. La clau perquè mantingués la forma: congelar-lo durant la nit, després del que li van posar un pal gegant i van cobrir amb els dolços de colors. Una de les preguntes que més els van fer va ser què va passar amb el pastís una vegada guanyat el premi pel rècord.

Doncs molt fàcil, se'l van menjar, repartint-lo, tal com explicava DiGiovanni, entre "amics i familiars, equips mèdics i esportius." Òbviament, ells també van tenir la seva ració, i asseguraven que "no s'ha malgastat en absolut". De fet, els ingredients que van sobrar van ser donats al banc d'aliments local perquè tot fos aprofitat.

Fa poc, un repte viral va sortir a la llum quan van saltar les alarmes entre el personal sanitari. I és que aquest challenge es tractava d'arrissar-se les pestanyes amb un assecador del cabell. Tal com informava la famosa usuària de Twitter Enfermera Saturada, el que pot semblar una ximpleria pot arribar a provocar greus lesions. Així ho explicava ella mateixa: "S'està fent viral a Tiktok la tendència d'arrissar-se les pestanyes amb un assecador de cabells. Això és molt mala idea perquè un assecador de cabells expulsa aire a uns 60 graus. A aquesta temperatura acabarem fàcilment amb cremades a les parpelles, a la còrnia o conjuntiva amb tot el que això implica."