Un vídeo delata un grup de nois que ataca diverses adolescents a l'andana d'una estació de tren a Dublín. En una de les agressions, n'empenyen una menor, que cau en el buit entre el tren i la plataforma.

Tira a una adolescent a les vies del tren

Els cossos policials de Dublín han obert una investigació per una agressió en una de les estacions de tren de la capital irlandesa, la parada anomenada Howth Junction. Va tenir lloc el passat 1 d'abril, però el vídeo s'ha fet públic ara en els mitjans locals.

Les imatges van ser gravades per les càmeres de seguretat de l'estació, on es veu un tren que acaba de parar i la típica escena: gent sortint dels vagons i més gent corrents per agafar-lo abans que se'n vagi.

Però tot es torça quan el que surt del tren és un grup de nois joves amb les seves bicicletes i una actitud burleta i fanfarrona.

Tren Dublín / Ireland Geograph

Una colla de joves agredeix diverses noies fins a empènyer una d'elles, que cau a les vies pel buit entre el tren i l'andana / Ireland Geograph

Unes quantes noies corren a les portes per entrar a temps, però l'únic accés sembla ser la porta que els agressors han deixat oberta en sortir. I a cada una d'elles els dirigeixen alguna d'increpada o agressió verbal.

Agressions a menors a Dublín: vídeo

A una l'empenyen, a una altra li donen una puntada de peu al cap i a una altra l'espanten. Les adolescents corren al tren, evitant enfrontar-se a la colla. Però l'última víctima no té tanta sort. És l'última en pujar al tren i en passar pel costat d'un dels agressors, aquest li talla el pas amb la seva bici, fent-la ensopegar i caure.

I la caiguda no es limita a una caiguda a terra, sinó que la noia, de 17 anys, es cola pel buit que queda entre el vagó i l'andana, caient a les vies de cap.

Els agressors fugen corrents, però un guàrdia de l'estació i alguns passatgers, en veure la caiguda, aconsegueixen rescatar la noia abans que el tren arrenqui una altra vegada.

Per sort tot va quedar en un ensurt i les ferides van ser lleus, tot i que la víctima està encara en tractament psicològic.

El pitjor de la història és que els culpables van fugir sense deixar rastre, i és per això que es difon ara el vídeo, per trobar l'autor de l'agressió.

També s'intenta esbrinar si aquesta colla és responsable d'una altra pallissa recent a un adolescent a la mateixa zona.