Nova agressió a un vigilant del metro de Barcelona: un agent de seguretat ha estat apedregat i amenaçat de mort per part de dos homes a l'interior de l'estació d'Universitat.

Agressió a un vigilant del metro a Barcelona

Els fets han passat aquest dilluns a les 16:00 a la línia L2 de la parada de metro d'Universitat, segons ha pogut saber ElCaso.cat. Tot ha començat quan el vigilant, de 48 anys, ha vist com un home, aprofitant que un passatger validava el bitllet, s'ha colat passant darrere seu. Ha estat en aquest moment quan l'agent li ha recriminat la seva actitud i li ha dit que havia de comprar el bitllet, però aquest l'ha ignorat.

No volia pagar el bitllet ni marxar de l'estació d'Unversitat

Seguidament, l'ha seguit fins a l'andana per evitar que agafés el metro, però l'agressor l'ha empès i li ha dit que no pensava pagar el bitllet i que no marxaria de l'estació. La conversa s'ha anat escalfant fins al punt que s'han començat a agredir fins a caure tots dos a terra.

Apedregat i amenaçat de mort

Després, el vigilant l'ha aconseguit portar fins al vestíbul, on ha aparegut un segon individu que l'ha amenaçat de mort i, per si no fos poc, l'home que s'havia colat, va sortir un moment i després va tornar amb dues pedres que va llençar contra un vigilant i contra un policia, segons informa TOT Barcelona.

Vigilante seguridad agredido / Cedida

Apedreguen i amenacen de mort un vigilant del metro de Barcelona a la parada d'Universitat / Cedida

Una d'aquestes pedres, ha impactat contra la cara del vigilant, de l'empresa Prosegur, provocant-li una ferida a la cara. L'home no ha pogut identificar els agressors, ja que han fugit del lloc dels fets just després de l'agressió. Afortunadament, la ferida ha estat de caràcter lleu i no ha demanat la baixa, però s'ha emportat un bon ensurt.

El perfil dels agressors

L'home que l'ha agredit físicament, té entre 30 i 40 anys, té trets àrabs, la pell morena, mesura aproximadament 1,80 metres, és de complexió prima, té el cabell negre, arrissat i curt. A més, té una taca de naixement que li cobreix gairebé la meitat de la cara i, en el moment de l'agressió, anava vestit amb texans, una jaqueta i una motxilla, segons recull la denúncia a la qual ha tingut accés ElCaso.cat.

Agressió a un vigilant de seguretat

L'altre home, que ha dificultat la intervenció, és un jove d'entre 18 i 25 anys, amb trets sud-americans, té la pell morena, mesura aproximadament 1,75 metres, és de complexió prima, té el cabell de color negre i curt i, en el moment de l'agressió anava vestit amb un xandall de color blau.

Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre aquests dos individus, que es posi en contacte amb la Policia, ja que es podrien enfrontar a sancions econòmiques i fins i tot penes de presó per un delicte de lesions contra un vigilant de seguretat.