Tragèdia en el futbol americà i en el seu National Football League, la NFL, després de la mort d'una gran promesa de l'esport nord-americà. Tyre Sampson, un jugador de 14 anys amb una gran projecció, ha mort en un accident en un parc d'atraccions d'Orlando, mentre muntava en la torre de caiguda lliure més alta del món, de 131 metres. Durant el descens, a més de 120 quilòmetres per hora, va caure contra el terra, i tot va quedar gravat en vídeo.

Mor la promesa de la NFL Tyre Sampson als 14 anys

Els fets tenien lloc aquest diumenge al parc d'atraccions ICON Park d'Orlando, Florida, on també es troba el conegut parc Disneyland. L'adolescent jugador, Tyre Sampson, jove promesa de la NFL als seus 14 anys, passava un dia de descans amb els seus amics quan van decidir pujar a la llançadora més alta del món, una torre de caiguda lliure amb 131 metres d'altura. En la baixada, que arriba als 120 quilòmetres per hora, el sistema de seguretat va fallar i el nen va caure de l'atracció.

L'altura de diverses desenes de metres va acabar amb la terrible mort del nen, conegut pels seus amics com Big Tick, que a més va ser gravada per un usuari del parc que es trobava en aquell moment fent un vídeo des de la base de l'atracció. Les imatges no van tardar a fer-se virals i van arribar a la família del menor mort, entre ells el seu pare, Yarnell Sampson, que declarava a la CNN: "He vist el vídeo de la caiguda del meu fill, i no m'ho puc creure. La meva vida es va parar".

Un fatal accident en un parc d'atraccions: la torre més alta del món

Malgrat la ràpida actuació del personal del parc i del trasllat a l'hospital, el cop havia provocat greus ferides i els metges i professionals sanitaris no van poder fer res per salvar la seva vida. L'adolescent jugava al futbol americà en l'estat de Missouri, on va brillar a l'equip City Garden School i va passar a entrenar com a jugador de la línia defensiva titular en l'East St. Louis High School. Tots els que el coneixien preveien un gran futur per a ell.

Tyre Sampson era una promesa de la NFL / Arxiu|Arxivament

Tyre Sampson era una promesa de la NFL / Arxiu

De fet, el seu entrenador el descrivia com "un gegant humil", un estudiant excel·lent i un jove que somiava arribar a la National Football League -NFL-, a més de les apostes del seu entorn que tenien clar que en pocs anys tindria ofertes per jugar en primera divisió a l'esport que l'apassionava. Per la seva part, la Policia del comtat d'Orange està investigant les circumstàncies i motius que van portar al fatal accident en una de les atraccions més importants de l'estat.