Surt a la llum un altre testimoni d'una de les víctimes de l'assassí d'homosexuals en sèrie de Bilbao. Un veí de Pineda s'ha presentat als Mossos d'Esquadra i ha assegurat que anys enrere, aquest home el va intentar drogar amb el mateix modus operandi que les seves múltiples víctimes.

Segons explica aquest testimoni, els fets van passar el 2020. Presumptament, va convidar a Nelson David a casa seva i de seguida va veure que aquest jove l'estava intentant emborratxar o drogar. Com que la víctima té experiència en el consum de drogues, no li va costar gens veure les seves veritables intencions i el va fer fora de casa a crits, explica La Vanguardia.

Un veí de Pineda explica que el Nelson el va intentar drogar

Dos anys més tard, en veure el rostre del presumpte assassí a tots els mitjans de comunicació, va anar a comissaria a explicar que, sense cap dubte, l'home que l'havia intentat drogar era Nelson David, que actualment està ingressat a presó de manera provisional com a presumpte autor de diverses morts a Bilbao.

Un altre home assegura que venia drogues a les discoteques LGTBI

Un altre home assegura que el va veure a Barcelona i que Nelson David traficava drogues a petita escala als locals d'ambient LGTBI, una dada que quadra amb el modus operandi d'aquest presumpte assassí, que consistia a drogar les seves víctimes, totes elles homes homosexuals.

Nelson_David_Presunto_Asesino_Serie_Homosexuales_Bilbao_Detención
Dos homes asseguren que han vist el presumpte assassí d'homosexuals a Catalunya i l'Ertzaintza investiga si hi ha més víctimes mortals / EFE

Una possible víctima de l'assassí d'homosexuals a Barcelona

Per si no fos poc, hi ha un altre home a Sants que, possiblement, també va ser víctima d'aquest jove colombià. Es tracta d'un home que va ser drogat després de quedar amb un noi de Grindr, que li va robar totes les seves pertinences.

L'Ertzaintza pensa que ha robat més de 20.000 euros

A causa dels efectes de les drogues, no recorda el seu rostre, però pensa que és molt probable que sigui l'assassí d'homosexuals en sèrie, ja que les característiques físiques i el modus operandi és el mateix. L'Ertzaintza continua amb la investigació oberta i està intentant esbrinar si hi ha més víctimes mortals d'aquest presumpte assassí en sèrie, que hauria robat més de 20.000 euros a les víctimes.

El jutge no descarta que el mòbil del crim hagi estat homòfob

La hipòtesi principal és que aquest presumpte assassí matava les víctimes per un mòbil econòmic, però el jutge instructor no descarta que hi hagin motius homòfobs, uns fets que estan sent investigats. Tampoc descarten que hagi actuat a altres zones com, per exemple, a Múrcia o al País Valencià.