L'Alexis és un home que sospita que va ser víctima de l'assassí d'homosexuales en sèrie de Bilbao. Segons explica ell mateix, mesos enrere, un home amb les mateixes característiques que el Nelson David el va drogar i li va robar a casa seva amb el mateix modus operandi que a les víctimes. Els Mossos d'Esquadra cada vegada tenen més clar que aquest home també va deixar víctimes a Catalunya: hi ha dos homes més que asseguren que van ser víctimes d'aquest presumpte assassí.

Una de les possibles víctimes es diu Alexis Mesa Careaga, té 49 anys i és de nacionalitat cubana: "El 13 de novembre vaig ser drogat i em van robar al meu propi pis després de quedar per una aplicació de contactes", explica l'home a La Vanguardia.

L'home li va posar droga a la beguda i no recorda res del que va passar

L'home va contactar amb el presumpte autor dels fets a través de Grindr i van quedar a casa de la víctima. Segons el seu relat, el presumpte assassí li va insistir molt perquè es prengués el vi ràpidament i, en un moment de distracció, li va posar droga a la beguda i, a partir de llavors, ja no recorda res més.

"Em vaig despertar després d'onze hores sense saber res del que havia passat"

"Em vaig despertar després d'onze hores sense saber res del que havia passat", diu l'Alexis, que assegura que quan es va despertar va veure que l'home amb qui havia quedat li havia regirat la casa i li havia robat els diners de la caixa forta, els seus documents d'identitat i objectes personals.

A les analítiques no hi van trobar rastre de cap droga

L'Alexis, espantat, va anar a l'hospital, però a les analítiques no hi van trobar rastre de cap substància estupefaent. La víctima va denunciar-ho tot als Mossos d'Esquadra i va descobrir que l'home havia suplantat la identitat a una altra persona, a qui els agents van preparar una emboscada, però de seguida van comprovar que no era la mateixa persona que estaven buscant.

"No soc capaç de recordar amb nitidesa la cara del meu assaltant"

"No soc capaç de recordar amb nitidesa la cara del meu assaltant, però tenia la mateixa boca, complexió, color de pell i nacionalitat que el de Bilbao", explica la víctima a La Vanguardia. 

Nelson David / Archivo
Un home pensa que va ser víctima de l'assassí d'homosexuals de Bilbao: l'agressor va estar a Barcelona i pensa que el va drogar  / Arxiu

Sospita que va ser víctima del Nelson David

L'home té moltes sospites que va ser víctima del Nelson David, però no n'està segur. Ha decidit explicar l'infern que va viure aquell 13 de novembre per alertar que, en cas que no sigui ell, a Barcelona també hi ha un home que es dedica a assaltar amb el mateix modus operandi.