Mohamed Hrimiche és el temut lladre del Noctamid i no dubta en drogar les seves víctimes amb aquest medicament, amb alta càrrega de benzodiazepines, per adormir-los i poder-los robar. El darrer cas, del seu llarg currículum delictiu, ens porta fins a un bar de Ripollet, el Bar Pachecho, on va drogar el propietari, un home de nacionalitat xinesa, per buidar-li la caixa registradora. Tal com va avançar ElCaso.cat, aquest robatori ha posat en alerta de nou els Mossos d’Esquadra, que saben que aquest lladre, que ja va ser arrestat en diverses ocasions i que a més està sent buscat per diversos jutjats de Catalunya, torna a estar actiu. Les imatges de les càmeres de seguretat del bar no van deixar cap mena de dubte als investigadors de la policia catalana, que van confirmar que Mohamed Hrimiche i el seu còmplice tornen a ser un perill.

Sempre elegeixen persones de nacionalitat xinesa que regenten bars i que, amb l’ajuda de les benzodiazepines que els hi posa a la beguda, amb el medicament Noctamid, els adorm, amb el que es coneix com a submissió química. Quan estan estabornits, aprofita per accedir a la caixa registradora o les bosses dels propietaris i s’emporta els diners. Els Mossos d’Esquadra no descarten que a més del robatori de Ripollet, Mohamed Hrimiche i el seu acompanyant hagin atacat a altres persones d’altres bars de la zona metropolitana. De moment, no està detingut. 

"Vaig dormir 12 hores i em va robar 600 euros"

Segons ha explicat el responsable del Bar Pacheco, l’home que ara busquen els Mossos va ser un parell de dies al bar, i després d’iniciar conversa amb ell, va assegurar que era el seu aniversari i va dir que fessin suc de taronja, convidant també al propietari del bar. Seguint amb el seu modus operandi, i sempre presumptament, Mohamed Hrimiche va posar Noctamid a la beguda del propietari del bar. Una gran quantitat, segons va poder-se saber de l’anàlisi d’orina que se li va fer després a la víctima, a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell.

WhatsApp Image 2022 03 09 at 9.47.07 AM

Imatge de l'exterior del bar de Ripollet / Cedida

Quan va estar adormit, el lladre es va poder emportar uns 600 euros, segons ha detallat ell mateix i consta a la denúncia presentada als Mossos d’Esquadra, que són els encarregats d’investigar aquest robatori. “Vaig estar dormint 12 hores”, ha assegurat.

La foto del lladre per evitar que torni a actuar

La comunitat xinesa està al cas d’aquest modus operandi i saben perfectament que són objectiu d’aquest perillós i temut lladre que està lliure per Barcelona. Les imatges de l’home ja s’han difós enter els grups de la comunitat xinesa a Catalunya, molt unida i activa, per tal d’evitar que torni a actuar.

Mohamed

Imatge de les càmeres de seguretat del bar Pacheco, a Ripollet / CME

Però els Mossos d’Esquadra saben que l’home ha perfeccionat aquest mètode i que tot i que l’han detingut alguns cops, quan torna a quedar en llibertat, torna a actuar. El primer cas que es recorda d’aquest lladre va ser en un bar de la Zona Franca de Barcelona, on després d'adormir a la propietària, va poder-se emportar 2.000 euros. Té procediments oberts en diversos jutjats de l’àrea metropolitana i també està en recerca i captura per la Policia Nacional per fets semblants al País Valencià.