Mohamed Hrimiche, el temut lladre del Noctamid, torna a estar actiu per la zona metropolitana de Barcelona. Així ho ha pogut saber ElCaso.cat de fonts de la policia catalana, que han assegurat que tenen en marxa un dispositiu per tal de poder-lo tornar a detenir. Com a mínim, l’home va tornar a actuar el passat mes de gener a Ripollet, al Vallès. L’home, de nacionalitat marroquina i uns 50 anys, fa servir el mateix modus operandi que ja va fer servir en altres ocasions: drogar a les víctimes, propietaris de bar, tots de nacionalitat xinesa, per tal d’emportar-se els diners de la caixa, aprofitant que queden estabornits.

Segons ha pogut saber aquest mitjà, a finals de gener l’home va tornar a actuar en un bar de la carretera de l’Estació de Ripollet. El lladre, que té desenes d’antecedents per aquests fets i que quan és detingut, entra i surt de la presó, va introduir una substància química a la beguda de la víctima, provocant-li una submissió química que va facilitar que s'emportés els diners de la caixa enregistradora. Quan el responsable del bar va ser traslladat a l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, en fer-li un anàlisi d’orina, li van trobar que tenia restes de benzodiazepines, un dels components que porta el medicament que fa servir aquest lladre. Agents de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola van confirmar, per les imatges i reconeixements dels testimonis, que l’home que buscaven era el lladre del Noctamid, que ja havia actuat en altres bars de Barcelona, i sempre amb el mateix modus operandi

Està en cerca i captura per cinc jutjats 

Mohamed Hrimiche té fins a cinc requeriments judicials per tal de ser detingut, però segueix en llibertat. Quan el mes de març de 2021 va ser interceptat per un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona fora de servei a l’Hospitalet de Llobregat, gràcies a la difusió de la seva foto, va ser arrestat, però va quedar en llibertat al cap de pocs dies.

Ladron Burundanga / Cedida

Imatge de l'home, a les imatges de les càmeres de seguretat d'un dels bar assaltats / CME

Després va ser citat per diversos jutjats, tanmateix, no es va presentar. A més, l’home, que la policia creu que torna a estar actiu a la zona de Barcelona, fa servir diverses identificacions falses per complicar la tasca de la policia, en el cas de ser identificat. 

El primer assalt conegut, a la Zona Franca

Un dels primers assalts, dels quals es van poder veure les imatges, confirmant el modus operandi i com s’ho feia per drogar a les seves víctimes, va ser en un bar de la Zona Franca. En aquest robatori es va poder emportar la bossa de la responsable del bar i 2.000 euros.

Sempre ataca a persones de nacionalitat xinesa i sempre amb el mateix medicament, el Noctamid, que porta una important càrrega de benzodiazepines i facilitat que les víctimes quedin estabornides. Té causes obertes a Esplugues de Llobregat i Cornellà (Baix Llobregat) i en altres jutjats de Catalunya. La Policia Nacional, a més, també el buscava per un robatori, amb el mateix modus operandi, a València.