Un motorista menor d'edat ha mort en un accident viari, després que el noi perdés el control de la motocicleta i s'estimbés contra un vehicle estacionat, segons ha confirmat el Servei Català de Trànsit. Els fets van succeir la nit del passat dimarts 12 de juliol al municipi de Sant Hipòlit de Voltegrà, a la comarca d'Osona. Les causes d'aquest accident mortal s'estan investigant. 

El tràgic incident que ha provocat la mort d'un jove menor d'edat va tenir lloc prop de mitjanit. El jove estava circulant en motocicleta pels carrers de la localitat osonenca de Sant Hipòlit de Voltegrà quan, per causes que es desconeixen, però que s'estan investigant, va perdre el control de l'automòbil. El jove motociclista, veí de la localitat, va precipitar-se i xocar contra un vehicle que es trobava aparcat a l'altura del número 25 de la Rambla Catalunya del municipi. Malgrat la confirmació de l'accident, no han transcendit més dades sobre la identitat de la víctima mortal ni les circumstàncies de l'accident, les quals, per ara estan sota investigació.

Dues ambulàncies, una patrulla de Mossos i un equip d'ajuda psicològica

Arran de l'accident, del qual el Servei Català de Trànsit (SCT) va tenir-ne constància a les 23:38, prop de mitjanit, es va activar un dispositiu format per una patrulla de Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un equip de suport psicològic. Malgrat els esforços, no es va poder fer res per salvar la vida del jove. 

Segon menor d'edat que mor en un accident viari en menys de 24 hores de diferència

Aquest tràgic accident va ocórrer hores després que el Servei Català de Trànsit informés d'un altre accident viari en el qual un jove, també menor d'edat, va perdre la vida. Aquest primer jove accidentat mortalment practicava motocròs en un circuit privat, prop de la C-66, a l'altura de Forallac (Baix Empordà, Girona). El noi va patir un xoc que el va fer sortir disparat de la moto i caure a la carretera, on va xocar amb un totterreny que circulava en aquells moments per la via.