Els Mossos d’Esquadra investiguen una persecució aquesta nit pels carrers del centre de Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat i han confirmat fonts de la policia catalana, al voltant de les tres de la matinada una patrulla de Seguretat Ciutadana de la comissaria de l’Eixample ha detectat un vehicle relacionat amb robatoris amb força, el que es coneix com a encastaments. Els agents han intentat aturar el vehicle a la zona del passeig de Gràcia, on se sospita que volien cometre algun tipus de robatoris contra les botigues de luxe d’aquesta preuada avinguda de la capital de Catalunya.

El conductor del vehicle, un Mercedes tot terreny, no ha fet cas a les indicacions dels agents i s’ha escapat. Els agents han detectat també un segon vehicle, un Seat Cupra, que formava part del grup de lladres, ja que ha iniciat també una fugida a gran velocitat. Els Mossos d’Esquadra han posat en marxa el seguiment dels dos cotxes, que a gran velocitat han volgut sortir de la ciutat. 

Han xocat contra un motorista a la Diagonal

En un moment d’aquesta perillosa persecució, el Seat ha impactat contra un motorista, fent-lo caure a terra. Tot i que l’home ha estat traslladat a l’hospital, sembla que no ha patit cap mena de lesió greu, segons han explicat fonts de la policia catalana. Després de l’accident el conductor del Cupra ha baixat del vehicle i ha pujat al Mercedes, que ha seguit l’escapatòria, en direcció sud, per l’avinguda de la Diagonal.

Es desconeix en quina direcció. Els Mossos l’han perdut. Durant la persecució, i segons ha pogut saber ElCaso.cat, els presumptes lladres han fet ús d’extintors per tal de complicar la visibilitat de les patrulles de la policia catalana.

S’ha obert una investigació per aclarir els fets. Els Mossos d’Esquadra sospiten que el cotxe que han abandonat i el que han pogut fer servir per escapar està relacionat amb robatoris amb força, a l’estil encastament. Fa setmanes que una o més bandes s’han fet fortes a l’àrea metropolitana de Barcelona, sobretot a la capital, fent aquest tipus de robatoris contra botigues de roba i complements de luxe. Els darrers, a la Louis Vuitton de la Diagonal.

Dos lladres morts a l’AP-7

Dues persones han mort aquesta matinada de diumenge després de saltar d'un pont de 30 metres a l'AP-7 a Sant Julià de Ramis (Gironès) quan fugien dels Mossos d'Esquadra. El succés s'ha produït pels voltants de les 03.00 hores al quilòmetre 52,5 de l'AP-7, en un pont de gran alçada que salva el riu Terri. 

Minuts abans, una patrulla de Mossos havia localitzat una furgoneta que circulava a poca velocitat per l'àrea de servei del Gironès i ha comprovat que el vehicle constava com a robat. Els dos ocupants de la furgoneta s'han vist descoberts i han iniciat una fugida a gran velocitat per l'AP-7 que ha acabat al pont sobre el Terri. Els dos homes han deixat el vehicle a la banda dreta i han saltat per l'esquerra, en una zona de poca visibilitat.