Les serps verinoses ja tenen un nou enemic: un nen de tan sols vuit anys de Jaipur (Índia). Una cobra, possiblement reial o naja per ser les més comunes al subcontinent asiàtic, va entrar al pati de casa d'en Deepak mentre jugava tranquil·lament. Ell no se'n va adonar de la presència relliscosa de l'animal, fins que va començar a embullar-se per una de les seves extremitats i el va mossegar. Una acció poc pensada per part de la serp, si hagués sabut que seria l'última cosa que faria amb vida. El noi li va respondre amb una altra dentada que la va matar poc després.

Mossegada seca sense verí de cobra: l'error que la va portar a la mort

La serp el va mossegar, no obstant això, ho va fer malament, amb una tècnica que es coneix com a mossegada seca. És a dir, aquelles a les que encara no han aconseguit inocular verí i només deixen les marques dels ullals. Els experts calculen que la meitat de dentades són d'aquest tipus, pel fet que el rèptil necessita molta energia per crear verí i el reserva per quan realment és necessari. Pot ser, en aquest cas, hauria estat l'adient per utilitzar-lo si volia salvar la vida. Tanmateix, el noi va reaccionar ràpid i, segons ha informat RT, va "sentir un gran dolor" i quan la cobra va deixar de moure's se la va "intentar treure de sobre". Però al veure que això no funcionava "la va mossegar dues vegades", el nen va explicar que tot "va succeir en un instant".

El menut va ser traslladat a l'hospital després de l'incident, on va rebre l'antídot contra la mossegada verinosa de la cobra que, afortunadament, no li va inocular la toxina. Va estar diverses hores en observació mèdica, fins que poc després l'herpetòleg Qaiser Hussain va explicar que es tractava d'una dentada seca. Tot i això, aquest tipus de mossegades de serp poden provocar molt dolor i danys greus al teixit de la pell. Per sort, en aquest cas, el nen va ensortir-se'n i va matar l'animal que el va agredir.