El Simon era un nen de 6 anys que, després de dies lluitant entre la vida i la mort, ha acabat morint per culpa de la mossegada d'una serp en un parc natural dels Estats Units. La Policia ha obert una investigació per esbrinar més detalls sobre aquest tràgic succés, que ha causat gran commoció en l'àmbit internacional.

Els fets van passar el dimarts 5 de juliol, quan el Simon, les seves germanes i el seu pare van anar a fer un tomb amb la bicicleta pel parc natural de Bluestem Praire de Colorado. El que havia de ser una excursió en família es va acabar convertint en un malson. 

Simon Curret va fer una parada per beure aigua

Després d'hores d'excursió, Simon Curret, la víctima de 6 anys, va fer una parada per beure aigua i, a partir de llavors, es va complicar tot. Aquesta parada la va fer una mica allunyat de la seva família, però ningú li va donar importància a aquest petit detall, ja que no imaginaven res del que passaria a continuació.

Una serp de cascavell mata un nen de 6 anys als Estats Units

De cop i volta, el petit Simon va començar a cridar: "Serp cascavell" i, immediatament, el pare va anar cap on estava ell. Estaven en una zona sense cobertura, el va agafar en braços i van començar a córrer fins a arribar al municipi més proper de la zona i, immediatament, van alertar a Emergències 112.

Va acabar morint per culpa de la mossegada de la serp

El petit estava greument ferit per la mossegada d'aquesta perillosa serp i va ser traslladat fins a un hospital infantil de Colorado, on va ingressar amb un pronòstic molt greu, ja que aquesta serp és molt verinosa. Tot i els esforços dels sanitaris i del nen, que va estar cinc dies lluitant, malauradament, va acabar morint el dijous de la setmana passada. 

Simon Currat / Archivo
Simon Currat era un nen de 6 anys que ha mort després de ser atacat per una serp cascavell en un parc natural de Colorado, als Estats Units / Arxiu

La germana de la víctima va començar a convulsionar

Per si no fos poc, la germana del Simon, el mateix dia dels fets, va començar a convulsionar i també va necessitar assistència mèdica. Afortunadament, li van donar l'alta, però al cap de pocs dies, el nen de 6 anys va morir. 

Recaptació de diners per pagar les despeses del tractament i de la mort de Simon Currat

Els amics i familiars del Simon ha creat una pàgina de donacions per poder pagar les despeses econòmiques de l'hospitalització dels seus fills i del funeral del nen. "Estem recaptant diners per cobrir les despeses mèdiques, ja que el succés ha suposat una gran càrrega financera i volem ajudar-los econòmicament per poder ajudar en aquesta desgràcia", s'explica a la pàgina de GiveSendGo, on es poden fer les donacions.