Resolt el crim de Coria del Río, a Sevilla. L'assassinat de David Gómez, pel qual la Policia Nacional ha detingut a cinc persones com presumptes autores de l'homicidi de l'home a Sevilla, Badajoz i als Països Baixos, hauria estat premeditat. Segons les autoritats, els tres trets d'escopeta que van acabar amb la vida de la víctima s'haurien produït per "un assumpte de drogues que va acabar malament". Tal com ha explicat Informativos Telecinco, el clan del Tarta va planejar la venjança després que una altra organització els robés la seva droga. Aquest tipus d'acció es coneix amb el nom de "vuelco" en l'argot policial. Sembla que no va agradar del tot al capo del clan al qui li van sostreure tot i ser una pràctica habitual avui dia. Per això, van citar a David Gómez, a qui consideraven culpable del furt, per parlar de negocis i el van afusellar.

Va desfer-se de les proves i van cremar el vehicle

El Tarta, com és conegut el capo del clan, és el principal encausat per l'assassinat de l'home. Tot apunta a que David Gómez va tenir "desavinences amb aquesta família i entre el pare, el fill i l'amic del fill van acabar amb la seva vida, segons ha explicat el comissari de la brigada de la Policia Judicial de Sevilla, Antonio Delgado. Un cop el van matar a trets amb l'escopeta van desfer-se de les proves. És a dir, van cremar el vehicle on el van transportar. Poc després, el van tirar a un pou, cobert amb un tendal i llastrat amb uns maons. A set metres de profunditat, va estar submergit el cadàver entre tres i quatre mesos. Per això, l'extracció per part de la Policia Nacional va ser força complicada "per por, entre d'altres coses, a la situació que podria trobar-se el cos".

El Grup d'Operatius Especials (GOES) va col·laborar en l'entrada i registre del principal sospitós a Sevilla, el conegut com el Tarta. El capo del narcotràfic andalús va rebre als agents amb trets quan van presentar-se a casa per arrestar-lo. "Qui entri aquí me l'emporto per davant", va dir el responsable del clan en arribar la policia, en "paraules textuals", segons ha explicat Delgado. Pel que sembla estaria esperant unes altres persones i no als efectius del GOES. El gos de la finca va ser qui va donar l'alarma que algú s'apropava, a més de tenir càmeres de seguretat per tot el recinte. El Tarta va disparar tres o quatre cops, segons explica el mitjà citat, fins que va ser anul·lat per la policia. Va ferir alguns agents que van ser traslladats a l'hospital, sense que la seva vida estigui en risc.

Els detinguts pel crim de David Gómez són cinc. El capo del clan al municipi sevillà de Coria del Río, juntament amb tres coautors més, i una noia a Badajoz, per encobriment. Dos implicats més van ser arrestats als Països Baixos, després que la Policia Nacional sol·licités la col·laboració de la Secció de Fugitius europea, que van constatar el seu assentament a Alemanya, tot i que finalment van ser trobats al petit estat al costat dels Països Baixos. Els dos homes van ser identificats i després d'haver-se autoritzat l'ordre internacional de detenció, apressats. Tots aquests detalls fan tancar la investigació del crim, que va començar com una desaparició el 21 de juny al matí, quan la persona assassinada va anar a esmorzar i no va tornar.