Si Barcelona ha estat notícia en les últimes hores per la mort per arma blanca d’un noi a les portes d’una discoteca del Paral·lel o l’apunyalament d’una dona al barri de Gràcia, València ha decidit no quedar-se enrere. En les últimes hores, dues persones han estat ferides per arma blanca a la capital del Túria i una altra al municipi de Paiporta, a menys de 10 quilòmetres de distància. Entre ells un menor d'edat que es debat entre la vida i la mort.

Tres apunyalats en menys de 24 hores a pocs quilòmetres de distància

El primer apunyalament es va produir la matinada del divendres al dissabte, quan un jove es trobava ballant a l’interior d’una discoteca de València. Un altre noi, de 27 anys, es va apropar per l’esquena i li va clavar una ganivetada. En aquest cas, víctima i agressor no es coneixien de res. La Policia Nacional va poder detenir ràpidament l’autor dels fets gràcies al fet que s’havien desplegat per la zona en un dispositiu especial de Halloween per garantir la seguretat a la zona d’oci nocturn.

El segon apunyalament va tenir lloc ja la matinada de dissabte a diumenge també a la ciutat de València. En aquest cas, la víctima va ser un home de 49 anys que va rebre una ganivetada a la cama i va ser traslladat en ambulància a l’Hospital La Fe. Però l’agressió més important, i en què la víctima va resultar pitjor parada, és la que es va produir, també durant la matinada de dissabte a diumenge, a la localitat de Paiporta, a menys de 10 quilòmetres de la capital.

Un noi de 17 anys es troba en estat greu després de rebre quatre ganivetades durant una baralla entre diversos grups. Els fets van tenir lloc cap a dos quarts de dues del matí a la fira d’atraccions que hi ha al municipi durant les festes de Halloween. Després de ser atès pels serveis sanitaris, va ser traslladat en ambulància a l’Hospital General de València, on es troba a la Unitat de Cures Intensives (UCI). El seu pronòstic és reservat, encara que estable dins la gravetat.