Una baralla entre diverses persones a la zona del Paral·lel de Barcelona ha acabat, aquesta matinada de diumenge, amb un home mort. Els fets s’han registrat davant de la discoteca llatina Brisas i, segons les primeres informacions, un intent de robatori violent ha acabat amb cops i ganivetades i una persona ha resultat morta, un noi jove, ferit per arma blanca -els Mossos investiguen ara quin tipus d'arma era. Ara per ara no consta que s’hagi pogut detenir l’autor de l'atac mortal, que fonts de la investigació de Mossos d’Esquadra, asseguren que podria ser un jove magrebí amb antecedents per robatoris a la zona.

Tot i que el jove estava amb vida quan han arribat les ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), finalment ha mort. Els fets s'han registrat entre les cinc i dos quarts de sis, segons ha sabut ElCaso.cat. Durant la baralla també s'han registrat més ferits, alguns d'ells han necessitat ser traslladats a l'hospital ferits greus.

Investigació oberta

L’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial de Barcelona ha assumit la investigació del cas per aclarir les circumstàncies del fet, aclarir si l'agressió mortal ha estat amb arma blanca, i confirmar, tal com expliquen les testimonis, que l’enfrontament s’ha iniciat per una baralla per un robatori, i també per identificar, localitzar i detenir l’autor de les ganivetades mortals.

Tot i que l'enfrontament s'ha generat davant de la discoteca Apolo i la discoteca Brisas, la policia també treballa per saber si l'home mort havia sortit d'una d'aquestes discoteques o d'una altra de la zona. El grup d'homicidis de l'AIC de Barcelona està desplegada a la zona per interrogar a amics de la víctima i altres testimonis.

 

Ara per ara tot sembla indicar que la víctima havia sortit de la zona d’oci quan l’han assaltat i, en resistir-se, l’han atacat. Els investigadors també hauran d’aclarir si l’autor de les ganivetades, si ha estat un de sol o més, anava acompanyat per altres persones. Tot i que hi ha més ferits, ara mateix no es pateix per la vida de cap altra persona.

Conflictiva discoteca Brisas

Segons ha explicat l’Ajuntament de Barcelona, el districte de Sants-Montjuïc fa mesos que persegueix diversos incompliments en l'àmbit del règim d'activitats per part de la discoteca Brisas, on s’ha produït l’incident aquesta matinada i on ja s'havien registrat diversos incidents fa temps. Se n'ha derivat diversos procediments sancionadors, però el districte, asseguren fonts municipals, no té competències per tancar-la per raons de seguretat, per això s’està col·laborant amb Mossos per fer tots els passos necessaris.