Una dona he resultat ferida aquest diumenge a la tarda en una agressió amb arma blanca al barri de Gràcia de Barcelona. Els fets han tingut lloc al carrer Vic cap a les tres del migdia, quan la víctima ha rebut diverses ganivetades d’un home que després dels fets ha fugit corrent. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació sobre els fets per tal d’identificar qui és el responsable de l’atac i localitzar-lo.

Tot apunta que es tracta d’una l’agressió de violència de gènere

La víctima, una dona de 33 anys i nacionalitat ucraïnesa, ha estat traslladada en estat greu a l’Hospital Clínic de Barcelona, segons ha avançat el diari Ara. La noia presenta diverses ganivetades al coll, la clavícula i el tòrax. L’agressor, un home ros vestit de negre, ha utilitzat un ganivet de cuina per a propinar l’atac i l’hauria llençat durant la seva fugida pels carrers del barri de Gràcia. La policia catalana encara no l’ha pogut identificar.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona. Alguns testimonis dels fets apunten que víctima i agressor semblaven ser parella. Tot apunta que es tracta d’un nou cas de violència de gènere, però serà la investigació de la policia catalana qui determini si aquesta hipòtesi és la correcta. De moment, no hi ha cap detingut.

Mor un noi ferit d'arma blanca a la sortida d'una discoteca de Barcelona

Aquest mateix diumenge, un noi ha mort després de ser apunyalat durant una baralla davant de la discoteca llatina Brisas, a la zona del Paral·lel de Barcelona. Tot sembla indicar que el jove sortia amb els seus amics del local d'oci nocturn quan els han assaltat i ha començat una disputa amb cops i ganivetades que ha acabat amb la mort del jove ferit per arma blanca. També s'han registrat més ferits, alguns d'ells en estat greu. Els Mossos han obert una investigació per trobar el culpable de l'apunyalament mortal.