Més novetats del triple assassinat del parricida d'Elx (Alacant). El menor de 15 anys va matar la mare i el germà i, posteriorment, va esperar que arribés el pare per matar-lo també. Quan li va donar el primer tret, ell li va respondre: "Què fas? Estic sagnant"?, però l'adolescent el va ignorar i el va disparar una segona vegada fins a matar-lo.

Els fets van passar fa just una setmana a la urbanització d'Algoda d'Elx. Els pares de l'assassí estaven preocupats, ja que havia passat de ser un alumne brillant a treure molt males notes a l'institut. Per aquest mateix motiu, la mare el va castigar sense wifi i sense videoconsola.

El parricida té un problema d'addicció als videojocs

El menor, que tenia un problema d'addició als videojocs, va reaccionar de la pitjor manera possible: va agafar una escopeta i va assassinar la seva mare. El seu germà de 10 anys va intentar fugir, però també el va matar. En el moment dels fets, el pare no estava a casa, així que es va esperar que arribés per fer exactament el mateix.

 "Què fas? Estic sagnant?"

Quan l'home va arribar a casa, l'adolescent el va disparar i ell va respondre. "Què fas? Estic sagnant?" i, tot seguit, li va pegar un altre tret que el va matar, segons ha explicat ell mateix als policies que estan investigant el cas. Tot apunta que aquest crim ha estat desencadenat per l'addicció als videojocs del Santi, l'assassí confés. 

"Vaig esperar el meu pare quatre o cinc hores i el vaig disparar en arribar"

"Vaig disparar dues vegades a la meva mare quan estava a la cuina. Un tret per l'esquena i després la vaig rematar. El meu germà va intentar escapar, però vaig sortir darrere d'ell i el vaig caçar abans. Vaig esperar el meu pare quatre o cinc hores i el vaig disparar en arribar", explica el parricida sense cap mena de remordiment per aquest crim tan cruel.

Va amagar els cadàvers al jardí i va dir a l'escola que havia donat positiu en covid. Va estar tres dies fent vida normal amb els cadàvers a casa mentre jugava a la videoconsola. El divendres va confessar el crim a una amiga i va ser llavors quan la Guàrdia Civil es va presentar al lloc dels fets i va poder comprovar la gravetat dels fets.

L'actitud del menor no ha deixat a ningú indiferent i estan intentant esbrinar què l'ha impulsat a cometre aquest macabre assassinat, ja que l'autor dels fets és un nen "aparentment normal" i no hi havia cap problema familiar entre ell i les víctimes. 

En un màxim de cinc anys estarà en llibertat

Actualment, el presumpte autor dels fets està ingressat en un centre de menors i, tot i la gravetat dels fets, en un màxim de cinc anys, ja estarà en llibertat. El fet que sigui menor d'edat fa que la condemna no sigui tan elevada.