Els Mossos d'Esquadra busquen els lladres, un grup d'homes, que aquesta matinada han assaltat un turista, d'uns 25 anys i del Canadà, a la zona de Sant Martí, prop de la sortida 23 de la ronda Litoral, a Barcelona. Després d'atacar-lo, i per causes que encara s'estan investigant, ha caigut al buit, des d'uns cinc metres i ha quedat ferit molt greu. La policia catalana ha rebut l'avís al voltant de les sis de la matinada i s'ha obert una investigació per poder identificar els lladres i aclarir què ha passat.

Cau al buit al mig de la ronda Litoral

L'enfrontament, que ha entrat al 112 com una baralla, està relacionat amb un robatori, i la policia catalana ho relaciona, a hores d'ara, amb un intent de robatori violent. Els assaltants han atacat el turista i per causes que encara no s'han pogut aclarir, ha acabat caient al buit, des d'un desnivell, del pont de la ronda Litoral, de més de cinc metres. L'home ha patit lesions greus i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha hagut de traslladar a un centre hospitalari. Tot i que està greu, no es pateix, ara mateix, per la seva vida. El testimoni de l'home, quan pugui prestar declaració, serà clau per aclarir què ha passat aquesta matinada en aquest pont del districte de Sant Martí de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra han confirmat a ElCaso.cat que han obert una investigació per aclarir els fets i poder localitzar i detenir els homes que han participat en l’agressió i el robatori violent, que es desconeix, ara mateix, si s’ha arribat a consumar o no. Les primeres hipòtesis semblen indicar que l’home, que estava en una zona d’oci de la zona, s’ha resistit al robatori i és quan els lladres l’han atacat. Ara per ara, però, es desconeixen més detalls d’aquest nou incident a la Barcelona fora de control.

🔴🔴 ACTUALITZACIÓ: L'home ha acabat morint a l'hospital. ElCaso.cat ho ha pogut confirmar a les tres de la tarda.