Dues persones han estat detingudes la matinada del 23 de novembre acusades d'un robatori amb violència en plena Via Laietana, al districte de Ciutat Vella de Barcelona, tal com informen els Mossos d'Esquadra a través del seu compte de Twitter. Els lladres, un home de 56 anys i una dona de 49, van atacar la seva víctima per l'esquena i la van colpejar fins a sostreure-li la cartera i el rellotge.

Els fets van succeir de matinada, quan la víctima es trobava caminant per la Via Laietana. En un moment donat, dues persones se li van apropar per l'esquena per a evitar ser detectades, i van començar a colpejar-la de manera violenta amb la intenció de robar-li les seves pertinences. Durant el forcejament van arrencar el rellotge que portava al braç i van poder fer-se amb la seva cartera.

Acumulen una trentena d’antecedents

Els lladres, la nacionalitat dels quals es desconeix, no comptaven amb la presència d'una patrulla dels Mossos que passava prop de l'escena. En adonar-se'n van intentar fugir amb el botí, però els agents els van acabar detenint. Els acusats portaven a sobre el rellotge, però van llançar la cartera en una paperera propera, que els mossos van poder recuperar i retornar a la víctima.

Les dues persones van ser arrestades i es va poder comprovar que entre les dues acumulaven una trentena d’antecedents per robatoris amb força i violència. L’home, que reuneix la majoria d’antecedents, ha ingressat a presó, mentre que la dona ha quedat en llibertat amb càrrecs pels delictes de lesions i de robatori amb violència i intimidació.

Detingut per robar a diversos comerços

Els Mossos han detingut el passat 24 de novembre un home de 49 anys acusat de nou robatoris a comerços de Barcelona i l'Hospitalet. El lladre va ser detingut per primer cop el dia 22 de novembre, però va quedar en llibertat amb càrrecs. Només dos dies més tard se'l va tornar a detenir perquè la policia catalana havia pogut relacionar-lo amb altres vuit robatoris amb violència que s'havien comès des del maig d'aquest any. Després de passar a disposició judicial es va decretar el seu ingrés a presó.