Ha mort el turista de 25 anys que ha estat llançat al buit des d’un pont de la ronda Litoral de Barcelona la matinada d’aquest dimecres. El jove, d’origen canadenc, ha estat assaltat per un grup de lladres a la zona de Sant Martí al voltant de les sis de la matinada, tal com ha avançat a primera hora ElCaso.cat. En circumstàncies que encara s’estan investigant, la víctima ha caigut des d’un dels ponts que travessa la ronda Litoral, prop de la sortida 23. A causa de la caiguda, d’uns cinc metres, el jove ha patit ferides molt greus que li han provocat la mort, hores després, a la unitat de cures intensives (UCI) de l’Hospital del Mar.

Mort per un intent de robatori

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els serveis d'emergència han rebut una trucada de matinada que alertava d'una baralla entre un grup d'homes i el jove turista, per la zona d'oci del districte de Sant Martí. Les primeres investigacions dels Mossos d'Esquadra vinculen aquest enfrontament a un intent de robatori i, segons les seves hipòtesis, cinc lladres haurien atacat el jove per robar-li les seves pertinences. La víctima s'hauria defensat i durant el forcejament els presumptes agressors l'haurien llançat des del pont. El jove ha caigut des de cinc metres i ha quedat estès al mig de la carretera. Un camioner que circulava en aquell moment per la ronda l'ha vist i ha estat ell qui ha avisat al telèfon d'emergència 112.

Malgrat la gravetat de les lesions, tot indicava que se'n sortiria. Desgraciadament, no ha estat així, i el jove ha perdut la vida durant el migdia d'aquest dimecres. Els Mossos d'Esquadra han confirmat a ElCaso.cat que han obert una investigació per esbrinar què ha passat realment, i per poder localitzar i detenir els responsables de l'agressió i de l'intent de robatori violent. A hores d'ara, la policia catalana continua treballant en aquest cas, del qual no han transcendit més detalls. Ara mateix s'està fent la recerca de cinc persones.