Surt a la llum un truc de WhatsApp per saber si t'han llegit els missatges, encara que l'altra persona tingui el doble clic blau desactivat. Es tracta d'un truc molt vell, però que poca gent coneix i que és de gran utilitat.

Com saber si l'altra persona ha llegit el teu missatge de WhatsApp si té el doble clic blau desactivat

Tenir el doble clic de color blau desactivat té avantatges i inconvenients. Tant l'emissor com el receptor del missatge no podran veure si l'altra persona ha llegit el WhatsApp, ja que no sortirà el doble clic de color blau.

Hi ha situacions en les quals pot ser interessant saber si el missatge ha estat llegit, però que passa si l'altra persona té aquesta funció desactivada? WhatsApp té dos trucs que es poden fer servir en dues ocasions diferents per saber si l'altra persona ha llegit el teu missatge.

Whatsapp / Pixabay

WhatsApp té un truc per saber si l'altra persona ha llegit el teu missatge encara que tingui el doble clic blau desactivat / Pixabay

El primer truc és per converses individuals i l'altra per xats grupals. El que tenen en comú totes dues opcions és que aquesta confirmació de lectura es pot fer a través de les famoses notes de veu. Es tracta d'un truc que és possible gràcies al fet que el sistema de l'aplicació no és perfecte pel que fa a la confirmació de lectura i que té un petit defecte pel que fa a l'enviament d'àudios.

El pas a pas en els xats de WhatsApp individuals

És a dir, si envies un àudio a una persona que té el doble clic blau desactivat, podràs saber si aquesta ha escoltat el teu missatge o no i a quina hora ho ha fet. En el cas dels xats individuals, és tan senzill com fer clic durant uns segons a la nota de veu que has enviat. A partir d'aquí, es desplegarà una pestanya on podràs veure si el receptor ha vist el missatge, si l'ha escoltat i l'hora exacta quan ho ha fet.

El pas a pas en els xats grupals

En el cas dels xats grupals, encara és més fàcil, ja que no només permet veure si els membres han escoltat la nota de veu de la mateixa manera que en els xats individuals.

En aquest cas, també es pot veure si una persona que està en el grup (i que tingui el doble clic de color blau desactivat) ha vist el missatge que has enviat. És tan simple com clicar durant pocs segons al missatge que has enviat i es desplegarà una pestanya on podràs veure tots els membres del grup que han vist el teu missatge, independentment de si tenen el doble clic activat o no.

Com canviar la resolució de les fotos de WhatsApp

Aquest no és l'únic truc de WhatsApp que ho ha petat en els darrers dies i, de fet, aquesta aplicació té una gran quantitat d'opcions que poca gent coneix. És el cas del canvi de resolució de les fotos que enviïs. WhatsApp permet enviar les fotos en tres formats diferents i es preveu amb les pròximes actualitzacions pugui passar el mateix amb els vídeos, un fet que esperen amb ànsies els amants del món audiovisual.