Segueix la investigació dels Mossos d’Esquadra per aclarir qui és i com i per què va morir el jove que va aparèixer en dos trossos a tocar de Piera, a l’Anoia, aquest dilluns. En dues parts, la de dalt i la de baix del cos, el cadàver va aparèixer abandonat a la riera de la riera de la Guinovarda i a l’antic camp de futbol del barri de ca n’Aguilera -imatge que acompanya aquesta notícia. La primera troballa la van fer uns veïns i la segona, després d’una recerca per la zona, agents de la Policia Local de Piera. 

Tal com va avançar ElCaso.cat, el cadàver estava tallat per la meitat però estava complet. Les dues parts contenien les extremitats, braços i cames. Ara per ara, però, encara no s’ha pogut aclarir qui és l’home i tampoc qui el va matar. Fonts municipals asseguren que no s’ha trobat a faltar cap veí ni hi ha cap denúncia de desaparició de persones que puguin quadrar amb el cadàver trobar en aquesta zona boscosa de la comarca de l’Anoia, un fet que fa pensar que el cos sigui d’alguna persona no veïna de Piera.

foto piera
Imatge de la zona on va ser trobat el cadàver, a Piera / Ràdio Piera

Aquest dimarts es va fer l’autòpsia a les dues peces per intentar obtenir més detalls i poder estirar el fil per arribar a resoldre aquest trencaclosques. Alhora, els Mossos també van prendre declaració als veïns que van trobar la primera part del cadàver el matí i amb els agents de la Policia Local que van trobar el cadàver al migdia, després de pentinar la zona. 

La part de dalt del cos, cremat

Ara per ara encara no s’ha pogut esbrinar com l’autor o els autors del crim van tallar en dues parts el cos del jove. De les primeres investigacions sí que s’ha pogut confirmar que la part superior del cos, la del tronc, es va intentar cremar. Es creu que les mateixes persones que el van abandonar el van intentar cremar, calant foc a la roba que portava, que es va trobar cremada, i amb cremades al cos, a la part posterior, la que no tocava a terra.

Amb tot, però, el foc no va cremar la totalitat del cos. La segona part del cos, la de la part de baix, no va ser cremada, o així es pot observar de les primeres inspeccions fetes pels experts en homicidis de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de la regió policial Central.

Un altre cadàver a l'Anoia

La setmana passada un senderista va trobar un cadàver en una zona boscosa de complicat accés al Bruc, a la mateixa comarca. Tot i que no presenta signes aparents de violència, els Mossos encara no l'han pogut identificar i mantenen oberta una investigació per aclarir-ho. Alhora, sense deixar els cadàvers sense nom, ahir ElCaso.cat va explicar que un home es va presentar amb un crani humà a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Vic. L'havia trobat al Montanyà, a Osona. Tot sembla indicar que es tracta d'un crani antic. Ara s'ha enviat a ser analitzat per intentar-lo poder identificar.