Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou crim a Catalunya. Aquest migdia s’ha trobat el cos sense vida i a trossos d’un home a tocar d’un vehicle a la zona de Can Martí, a Piera. El vehicle estava estacionat en una zona boscosa i després de rebre l’avís per part de la policia local d’aquest municipi de l’Anoia, els Mossos d’Esquadra s’han desplegat a la zona, han confirmat la troballa i han avisat la comitiva judicial, que ha fet l’aixecament del cadàver, que ha acabat al voltant de les sis de la tarda. La jutgessa de guàrdia ha decretat el secret de sumari.

El cas es tracta com un homicidi pels signes de violència que presenta el cos trobat, ja que, segons fonts de la policia catalana, el cos ha estat localitzat en, com a mínim dues parts. Primer s'ha trobat una part i més tard, després d'un operatiu policial, a pocs metres, la segona part del cadàver. El primer tros l'han trobat uns veïns i la segona part els agents de la policia de Piera, amb un dispositiu de recerca per la zona. Un tros de cadàver s'ha trobat a la riera de la Guinovarda i l’altra, al costat de l’antic camp de futbol del barri de ca n’Aguilera.

A falta de proves forenses i de confirmació oficial, tot sembla indicar que el cos trobat és el d'un home. Tampoc s'ha pogut saber, a hores d'ara, l'edat i la seva identificació. El cadàver, amb les dues parts, està complet. Des del consistori no es té coneixement tampoc de la identitat de l'home, que podria ser jove, i tampoc tenen constància de cap desaparegut recent al municipi.

Investigació del crim, sota secret de sumari

Des del migdia que un important dispositiu de la policia catalana, també amb agents guies canins, s'han desplegat a la zona on s'ha trobat el cadàver. Amb els gossos policials s'ha fet recerca per si hi havia més restes del cos, fins que s'ha trobat la segona part del cadàver a tocar d'unes pistes de tenis.

Al lloc també hi han treballat efectius de la policia del municipi, que són els primers que han rebut l'avís de la troballa del cos sense vida en aquesta zona d'aquesta urbanització al nord de Piera, en direcció a Montserrat. La investigació l'ha assumit l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la Regió Policial Central (RPC), sota secret de les actuacions dictada per la jutgessa de guàrdia. El descobriment d'aquest cos sense vida a Piera ha generat molta expectació entre els veïns, que ara per ara, tenen la mateixa informació que la policia: ningú sap qui és el cadàver trobat a trossos entre la Guinovarda i ca n'Aguilera.