Troben sana i estàlvia la Laetitia, la peregrina desapareguda mentre estava fent el camí de Santiago. Va ser vista per última vegada fa una setmana i, afortunadament, l'han aconseguit localitzar a Santander.

Troben sana i estàlvia la peregrina desapareguda a Guernica

Laetitia Regina, de 46 i natural de França, va ser vista per última vegada el 30 d'agost. Estava fent el camí de Santiago al País Basc i se li va perdre el rastre a Guernica (Biscaia). Tothom estava molt preocupat per ella, ja que no portava ni diners, ni roba ni menjar i, per aquest mateix motiu, van demanar col·laboració ciutadana per trobar-la.

Laetitia Regina  / Redes sociales

Laetitia Regina ha estat trobada sana i estàlvia a Santander després de gairebé una setmana desapareguda mentre feia el camí de Santiago  / Xarxes socials

Localitzen Laetitia Regina a Santander

"Laetitia, la pelegrina francesa que buscàvem, ha estat localitzada per la Policia Nacional en bon estat a Santander. Ens alegrem enormement que tot hagi quedat en un ensurt. Si has col·laborat difonent la seva imatge per RRSS, és hora d'esborrar-ho. Gràcies per la teva ajuda!", expliquen des de la Unitat de Vigilància i Rescat de l'Ertzaintza.

Detenen un perillós fugitiu fent el camí de Santiago a Palència

Fa un mes, el camí de Santiago va tornar a ser notícia: a Palència van detenir un perillós fugitiu que estava en crida i cerca acusat de tres homicidis al Brasil. La detenció va tenir lloc quan la Brigada Provincial de Seguretat Ciutadana va detectar, a través del control d'hostals, la presència d'un ciutadà espanyol d'origen argentí de 53 anys que estava realitzant el camí de Santiago i havia aprofitat també per conèixer la ciutat de Palència.

Un avi intenta violar una dona al nord de Portugal

A més, fa un any, un home de 78 anys va raptar i va intentar violar una dona de 30 mentre estava fent el camí de Santiago al nord de Portugal.  L'home, veí de Viana do Castelo, un municipi al nord de Portugal, va segrestar la dona mentre estava fent el camí. Va ser en aquell moment quan la va raptar per agredir-la sexualment. Segons informen fonts policials, va retenir i va intentar violar.a

La jove, en un moment de descuit de l'home, va aconseguir fugir. En el moment de l'escapada va resultar ferida, però va poder-se amagar a una zona de la ciutat perquè el seu agressor no la trobés i van aconseguir detenir el presumpte autor dels fets.

Sense rastre de Sandra Culli

Malauradament, no sempre troben totes les persones desaparegudes i, de fet, des del desembre del 2020, estan buscant la Sandra Culli, una dona a qui se li va perdre el rastre a Vilassar de Mar (Maresme): va sortir a donar una volta i ja no va tornar. Els Mossos d'Esquadra, en el seu moment, van demanar col·laboració ciutadana per trobar-la i, de moment, ningú sap on està.