Busquen una peregrina que ha desaparegut mentre feia el camí de Santiago: fa sis dies que ningú sap res d'ella i demanen col·laboració ciutadana per trobar-la. 

Laetitia Regina ha desaparegut mentre feia el camí de Santiago

Laetitia Regina té 46 anys, és de nacionalitat francesa i fa des del dilluns 30 d'agost que està desapareguda. Estava fent el camí de Santiago a la costa del País Basc.

Vista per última vegada fa sis dies a Guernica

Regina mesura entre 1,70 i 1,75 metres d'altura, és de complexió prima, té el cabell de color ros i llis i és possible que el porti recollit en una cueta. Té els ulls marrons i la pell blanca i va ser vista per última vegada a Guernica (Biscaia) i pensen que podria estar a qualsevol punt del camí de Santiago.

Col·laboració ciutadana per trobar-la com més aviat millor

Molt probablement està demanant ajuda, ja que no té menjar ni diners ni roba. Les autoritats demanen col·laboració ciutadana per trobar-la com més aviat millor. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb l'Ertzaintza o 112 SOS DEIAK.

Laetitia Regina  / Redes sociales

Laetitia Regina és una dona que ha desaparegut fent el camí de Santiago a Biscaia i demanen col·laboració ciutadana per trobar-la / Xarxes socials

Sense rastre de la Sandra Culli

La Regina no és l'única persona desapareguda a Catalunya i, de fet, també se li ha perdut el rastre a la Sandra Culli, una dona que va ser vista per última vegada el 26 de desembre del 2020 a Vilassar de Mar (Maresme): va anar a donar una volta i mai més va tornar i, des de llavors, se li ha perdut completament el rastre.

Segueixen buscant el parricida de Barcelona

Una altra persona a qui se li va perdre el rastre fa dues setmanes va ser el Martín Ezequiel Álvarez Giaccio i els Mossos d'Esquadra han facilitat una foto i una descripció seva per localitzar-lo com més aviat millor, ja que està en crida i cerca per, presumptament, haver assassinat el seu fill de 2 anys en un hotel de Barcelona el dimarts de fa dues setmanes.

Els fets van passar el dimarts a la nit a l'hotel Concòrdia a l'avinguda del Paral·lel, a l'habitació 704 de la setena planta de l'edifici. Presumptament, el pare del menor, el va assassinar per fer-li mal a la seva exparella, de qui s'havia separat vuit dies abans del crim.

Busquen el Víctor, un jove desaparegut a Tarragona

Un altre home desaparegut és el Víctor, que se li va perdre el rastre fa dues setmanes. Des de SOS Desaparecidos han difós una foto i una descripció del jove i per aconseguir localitzar-lo. El Víctor Miguel Ibáñez va ser vist per última vegada el divendres, 27 d'agost, a Tarragona. Mesura 1,75 metres d'altura, és de complexió normal, té el cabell negre i té els ulls blaus.