Liam Hampson, conegut jugador de rugbi, ha estat trobat mort aquest dimecres a Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, aquest migdia, els treballadors de la sala Apolo —on havia passat la nit de festa el jugador— s'han posat en contacte amb els Mossos d'Esquadra perquè havien trobat un cos sense vida. La policia ha fet les comprovacions corresponents i ha identificat el cadàver. Les primeres investigacions apunten que es tractaria d'una mort per caiguda accidental. Les autoritats ja s'han posat en contacte amb la família de Hampson i el consulat australià. El també conegut jugador de rugbi australià AJ Brimson, jugador del Gold Coast Titans, havia denunciat la desaparició del seu company a les xarxes socials. Els dos, juntament amb dues persones més, fa uns dies que són de vacances per Europa, i després d’haver visitat París han fet parada a Barcelona, on van sortir de festa. Després de la festa va començar el malson.

Desaparegut Barcelona 2
AJ Brimson i Liam Hampson, a la dreta del tot, en una imatge a París que ells mateixos han penjat a Instagram / Cedida

Després de més de 30 hores sense saber res d’ell, el seu company ha penjat una foto a les xarxes socials per demanar ajuda per intentar localitzar-lo. Els australians van ser a la sala Apolo el dia 18 d’octubre, aquesta setmana, i al voltant de dos quarts de cinc van deixar de tenir contacte amb ell. Després d’hores esperant, confiant que tornaria a l’hotel on s’allotgen, però sense novetats, han decidit posar el crit el cel i compartir la fotografia de l’home desaparegut. Els tres amics ja s'han posat en contacte amb la família de Hampson per explicar-los que no el troben.

Sense rastre de Liam Hampson: 30 hores desaparegut

Segons detalla AJ Brimson, Liam Hampson anava amb una gorra blanca, samarreta negra i uns pantalons de color beix. Els intents de contactar amb ell via telefònica han estat infructuosos, asseguren els seus tres amics. Els Mossos d’Esquadra encara no tenen registrada la denuncia, han explicat a ElCaso.cat.

Desaparegut Barcelona
Liam Hampson, desaparegut a Barcelona, en una imatge d'arxiu / Cedida

Els joves tenen entre 24 i 25 anys i són coneguts a Austràlia per formar part de diversos planters de les lligues universitàries i professionals de rugbi com la NRL i la QRL. Abans de mudar-se a Redcliffe aquest any 2022, durant tres temporades Liam Hampson ha jugat amb el Tweed Seagulls.