Troben morts en estranyes circumstàncies dos joves de 18 i 22 anys aquest diumenge al Canillo del Coll d'Ordino, a Andorra.

Dos joves de 18 i 22 anys morts a Andorra

Tot ha començat aquest dissabte quan la noia de 18 anys i el jove de 22 van acudir a una festa en una borda de Montaup, però cap d'ells va tornar a casa. El pare de la noia, preocupat, aquest diumenge al matí ha denunciat la desaparició, ja que des del dissabte a les 23:00, l'hora que la noia va anar a la festa, no sabia res d'ella.

Dos nois desapareguts des del dissabte

Quan els agents han començat a investigar on es podria trobar la noia, han descobert que hi havia una segona persona, un noi de 22 anys, que tampoc havia tornat a casa després de la festa.

Així doncs, tant els policies com els bombers han estat tot el dia buscant els dos desapareguts i ho han fet tant amb helicòpters com per terra.

Morts en estranyes circumstàncies

Finalment, després d'hores de cerca, han trobat els cadàvers dels dos joves morts en estranyes circumstàncies: feia hores que haurien mort i no presenten signes de violència.

Detenido / Pxhere

Troben una noia de 18 anys i un de 22 morts en estranyes circumstàncies a Andorra / Pxhere

Una estufa amb mala combustió

Tot apunta que la mort dels dos joves s'hauria ocasionat per culpa d'una estufa amb mala combustió, segons informa el Diari d'Andorra

Investigació oberta

Així i tot, els policies han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls d'aquestes misterioses morts. Cal esperar els resultats de l'autòpsia per saber quina ha estat la verdadera causa de la mort d'aquests dos joves.