Els cossos sense vida de tres persones han aparegut després d'un incendi en una casa d'El Molar, a Madrid. Es tracta d'un home i una dona d'uns 40 anys i d'una nena de tan sols 11.

Tres morts amb signes de violència

Els Bombers de Madrid han rebut un avís d'incendi aquest migdia en un xalet situat en el del quilòmetre 38 de l'A-1, en el municipi madrileny d'El Molar.

Després de les feines d'extinció de les flames, s'han trobat tres cadàvers: el d'una nena d'11 anys i un home i una dona d'uns 40.

Fonts d'Emergències 112 han confirmat a Telemadrid que els cossos presenten signes externs de violència.

Incendi mortal a Madrid

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les investigacions del succés a causa de la possible violència del cas i a què es desconeixen les causes de l'incendi.

Un esdeveniment similar tenia lloc aquest dilluns a Castelló, on es va trobar el cadàver d'un avi de 80 anys a l'interior de casa seva, que havia cremat i l'estructura de la qual havia col·lapsat.

Mor un ancià calcinat a Castelló

Sobre dos quarts de set del matí els serveis d'emergències van rebre l'avís d'incendi i es van desplaçar a l'habitatge per apagar-lo.

Es tractava d'una casa unifamiliar de dues plantes i es va haver d'assegurar el sostre, mig enderrocat, per poder extreure el cadàver de l'home.

Incendi mortal Castelló / Diputació Castelló

Un home de 80 anys va morir calcinat en l'incendi del seu habitatge de Castelló aquest dilluns / Diputació de Castelló

També la Guàrdia Civil va obrir una investigació per aclarir les causes de la mort i del foc.

A més, la Diputació de Castelló va publicar un vídeo en el qual mostraven els danys a l'habitatge i com va quedar després de l'incendi.

Mor una mare a Barcelona i la filla la intenta salvar

I a Barcelona, la setmana passada, una dona va morir en l'incendi de casa seva mentre la seva filla, de 18 anys i que va acabar ferida greu la intentava salvar. El seu altre fill de dos anys va sortir il·lès.

Un tràgic succés del qual es va desconèixer l'origen, encara que tot apuntava a un accident domèstic relacionat amb la caldera de l'habitatge, situat al districte de Nou Barris, al carrer Platja d'Aro.