Troben el cadàver d'una noia de 18 anys a l'interior del seu domicili a Cartaya (Huelva): ha estat trobada amb una bossa al cap i estan investigant les causes de la seva mort.

Troben el cadàver d'una noia de 18 anys a Cartaya

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil ha obert una recerca per a esclarir les circumstàncies de la mort d'una jove de 18 anys, d'origen marroquí, el cadàver del qual ha estat trobat a l'interior del seu habitatge a la localitat de Cartaya (Huelva).

Fonts de la Guàrdia Civil han informat que el cadàver ha estat trobat aquest diumenge a la matinada, passades les 5:00 i que el cos ha estat traslladat fins a l'Institut Anatòmic Forense perquè se li practiqui l'autòpsia, que determinarà les causes de la seva mort.

Trobada amb una bossa al cap però sense signes de violència

Tot i que el cos no presenta signes de violència, fonts properes a la investigació expliquen que ha estat trobada amb una bossa al cap, fet que podria fer pensar que es tracta d'un crim, segons explica Huelva Información.

Guardia Civil recurso / Europa Press

Troben el cadàver d'una noia de 18 anys a l'interior del seu habitatge a Cartaya / Europa Press

La jove feia només un mes que estava vivint en aquest domicili, situat al barri de Fuente del Duque. Els agents han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que no descarten cap hipòtesi.

Crim de Roses

Les circumstàncies amb les quals ha estat trobada aquesta jove, recorden molt al crim de Roses (Alt Empordà): un home va estar trobat mort amb una bossa al cap al maleter del seu propi cotxe i, finalment, van descobrir que el van matar per un problema relacionat amb un deute de les drogues. Així i tot, en el cas d'aquesta noia de 18 anys, encara no se saben les causes per les quals hauria mort.