El famós cantant de country de 32 anys, Luke Bell, va ser trobat mort a Arizona (Estats Units), segons informen les autoritats aquest dimarts al mitjà NBCNews. L'artista de country, autor del disc 'Where Ya Benn?', va ser trobat a la localitat de Tucson. Ara per ara, les autoritats policials no proporcionen més detalls, ja que la investigació continua oberta.

El cantant va desaparèixer fa unes setmanes

El cas que embolica la mort de Luke Bell és molt misteriós perquè els seus familiars van denunciar la seva desaparició el passat 20 d'agost. Ara, una setmana més tard i sense saber per què, la policia l'ha trobat mort a prop del lloc on va ser vist, precisament, per última vegada.

Luke Bell patia problemes de salut mental

D'acord amb el portal Saving Country Music, i la versió del seu amic Kinman, el cantant Luke Bell, suposadament patia la malaltia bipolar. Mentre era a Tucson, Bell va sortir corrents quan Kinman va anar a buscar alguna cosa per menjar, va ser en aquell moment quan es va adonar que ja no estava. "Vam venir aquí a Arizona, per treballar aquí, tocar alguna cosa de música, i ell simplement se'n va anar. Era a la part posterior de la camioneta. Vaig entrar a buscar alguna cosa per menjar. Vaig sortir, ell va baixar de la camioneta i se'n va anar", van ser les paraules del company del músic del gènere country, segons el diari Los Angeles Times.

La policia investiga la causa de la mort

Bell, nadiu de Cody, Wyoming, havia estat peó de ranxo i va passar "uns anys d'universitat" a Laramie abans de seguir la seva carrera musical, segons una biografia de Spotify. El seu debut va ser el 2012, quan va llançar el seu primer àlbum propi, que va descriure com a "una mica d'honky tonk i una mica de Texas, amb tocs saludables de Bakersfield i Nashville vintage". Després de llançar el seu segon àlbum, 'Don't Mind If I Do', el 2014, va ser teloner d'artistes reconeguts com Willie Nelson, Dwight Yoakam i Hank Williams Jr. Tanmateix, el seu ascens a la fama es va aturar en sec una vegada que van sorgir problemes de salut mental. La seva última cançó, 'Jealous Guy', va ser llançada el 2021. Fins al moment, es desconeixen quines van ser les causes de la seva mort, però les investigacions segueixen en curs.

Un cantant molt volgut pels fans del country

En referència al seu impuls i a la carrera va dir: "Visc en el dia a dia, i compto somriures. Això és tot". "La vida no és tan dolenta. El dolent, en certa manera, és que no tinc dona i fills, però alhora, és bastant ideal ara mateix", va dir. "Simplement, viatjo a altres ciutats i surto amb altres persones", va concloure. Està clar que Luke Bell serà recordat pel seu talent musical per al country per molt temps pels seus centenars de fans.