Troben el cadàver d'un noi de 16 anys a Marbella, Màlaga. Es tracta de Jacobo Isidro, un menor que va desaparèixer dilluns a la nit després de sortir a fer un tomb.

Troben mort el Jacobo a Marbella

La Policia Nacional, que des d'ahir difonia la fotografia de Jacobo Isidro a les xarxes socials, ha informat aquesta tard que s'ha localitzat el seu cos sense vida, per la qual cosa s'ha desactivat l'alerta de desaparició.

Jacobo Isidro / Policia Nacional

Jacobo Isidro / Policia Nacional

El menor, de 16 anys, va desaparèixer aquest dilluns 25 d'octubre a la tarda, cap a les sis, quan va sortir a fer un tomb i no va tornar. La seva família va denunciar els fets passades les dotze de la nit i es va establir un dispositiu per buscar-lo.

Un menor de 16 anys desaparegut

En el moment en què se li va perdre la pista, portava posat uns pantalons de xandall del Marbella Rugby Club, al qual pertanyia, i una dessuadora blanca. Se li descrivia com un jove alt -feia 1,80 metres d'altura-, de complexió forta, ulls verds i cabell castany. El tret més característic: una taca de naixement al braç esquerre.

Desafortunadament, aquesta tarda, sobre dos quarts de cinc, el dispositiu de recerca ha trobat el cos sense vida del jove a la zona del Lago de las Tortugas, al costat d'un edifici abandonat de Marbella, tal com han confirmat fonts de la Comissaria Provincial.

Investigació oberta

Ara, la Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir les circumstàncies de la mort, encara que sembla que no s'han vist implicades terceres persones.

Segons detalla el mitjà El Español, fins al moment la família sospitava que aquest menor "tímid i introvertit" que "mai no sortia de festa", se n'havia anat de casa per la seva pròpia voluntat.

De fet, el seu mòbil donava senyal fins a les vuit de la tarda, quan ja va començar a aparèixer com a apagat. Ara les pitjors sospites es confirmen amb la mort del jove, que serà analitzat pels forenses per aclarir les circumstàncies en les quals va morir.

Sense rastre d'Antonio David Barroso

Un altre cas de desaparició que encara té en joli Andalusia és el d'Antonio David Barroso, el nen amb discapacitat que va ser segrestat per la seva mare en Morón de la Frontera, Sevilla, i presumptament assassinat als voltants de Madrid.

Antonio David Barroso / SOS Desapareguts

Antonio David Barroso / SOS Desapareguts

La dona, Macarena, es troba sota tractament psiquiàtric i les seves versions són incoherents. A més, va tirar el seu mòbil a un contenidor abans d'anar-se'n amb el cotxe en direcció a Segòvia, on va ser interceptada ja sense el nen per la Guàrdia Civil.