Troben el cadàver d'un home amb signes d'haver patit una mort violenta al mig del carrer a Sant Sebastià (Guipúscoa).

Troben un cadàver amb signes de violència a Sant Sebastià

Un home, que presentava indicis de violència, ha estat trobat mort en la matinada d'aquest diumenge estirat al carrer a Sant Sebastià, segons el Departament basc de Seguretat, que ha informat també de la detenció d'una persona per la seva presumpta implicació en els fets.

El succés s'ha produït al voltant de les 1:30, quan els serveis d'emergència han rebut l'avís que una persona estirada a terra, al carrer Lauaizeta, i que presentava indicis de violència.

Ja hi ha un detingut

Els serveis sanitaris traslladats al lloc han confirmat la mort d'aquest home, ha precisat la font. Poc després, una persona ha estat detinguda a Sant Sebastià per la seva presumpta implicació en els fets.

Baralla a Irun amb un ferit a l'hospital

D'altra banda, a Irun (Guipúscoa), un home ha resultat ferit de consideració en el transcurs d'una baralla en la qual s'ha vist implicat un nombre important de persones, ha assenyalat el Departament de Seguretat.

En el transcurs de la baralla, en la qual s'han llançat ampolles, l'home ha resultat ferit i ha estat evacuat a l'hospital Donostia. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Troben el cadàver en un maleter a Roses

No ha estat la primera vegada que han trobat un cadàver al mig del carrer amb signes d'haver patit una mort violenta. De fet, fa uns mesos, a Roses (Alt Empordà), van trobar el cadàver d'un home en un maleter d'un cotxe amb signes evidents d'haver patit una mort violenta: més tard es va descobrir que el van assassinar per la marihuana.

Resolen el crim de Flix

A Flix (Ribera d'Ebre), també van assassinar un home de 26 anys que tenia cops per tot el cos. Al cap d'uns mesos van detenir els presumptes autors dels fets i els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per esclarir els fets.