Investiguen la mort d'un home que ha estat trobat en estranyes circumstàncies a l'habitació del luxós hotel Palace de Madrid. Els policies pensen que li han robat i que estava fent sexe amb diverses persones a l'habitació.

Troben el cadàver d'un home en una habitació d'un hotel a Madrid

La víctima és un home d'origen sud-americà de 42 anys. Van ser els treballadors de l'elitista hotel els qui va trobar el seu cadàver el dissabte cap a les 9:45. Les alarmes van saltar quan van veure que no es va produir cap moviment en la seva estada i, per aquest mateix motiu, van anar a l'habitació per comprovar si estava bé.

Mort en estranyes circumstàncies però sense signes de violència

El que no imaginaven era que trobarien el seu cadàver que, segons avança El Mundo, faria dos dies que hauria mort. Tot i que el seu cos no presenta signes d'haver patit una mort violenta, les circumstàncies en les quals ha estat trobat són molt estranyes.

Pensen que ha estat víctima d'un robatori en una orgia

Els policies nacionals que estan investigant el cas, han descobert que l'home ha estat víctima d'un robatori, ja que faltaven algunes de les seves coses a l'habitació. Segons les investigacions policials, l'home es va allotjar a l'hotel el dijous i, presumptament, va organitzar una orgia amb els seus convidats: unes dues o tres persones més que li podrien haver donat droga per fer sexe amb ell, uns fets que encara no han estat corroborats i que s'estan investigant.

policia nacional efe recurs

Investiguen la misteriosa mort d'un home trobat en estranyes circumstàncies en una habitació d'un hotel de luxe de Madrid: pensen que ha estat víctima d'un robatori / EFE

Ningú ha reclamat el seu cadàver

Un altre fet estrany d'aquesta misteriosa troballa és que ningú ha reclamat el cadàver de l'home, un fet que sorprèn els policies que investiguen el cas, que estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Detenen un noi de 19 anys acusat d'haver matat la seva mare a punyalades a Ripoll

Una altra mort que estan investigant és la de la dona assassinada a Ripoll que, a diferència de l'home de Madrid, sí que ha patit una mort violenta. Presumptament, el seu fill de 19 anys, Gerard Pasamontes Carpio, l'ha apunyalat al coll i, malgrat els esforços dels sanitaris del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) per salvar-la, no han pogut fer res per salvar-li la vida. 

Després de cometre el crim el diumenge, es va escapar i els Mossos d'Esquadra van obrir un fort dispositiu per trobar-lo com més aviat millor. Finalment, després d'un dia desaparegut, el van aconseguir localitzar en una zona boscosa a 10 quilòmetres d'on va cometre el crim i va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi.