La Guàrdia Urbana de Barcelona va desmantellar una orgia aquest diumenge a la nit en una sala del carrer de París de l'Eixample de Barcelona amb, segons ha pogut saber ElCaso.cat, 65 persones.

Alertats per uns veïns, la policia de la ciutat va inspeccionar al voltant de les nou del vespre el local, al número 199 d'aquest carrer, a tocar de la Diagonal, i hi va trobar diverses persones participant en diverses activitats sexuals. Totes, sense respectar les mesures dictades per evitar la propagació del coronavirus.

Orgia il·legal a la Sala Dreams, a l'Eixample de Barcelona

La Sala Dreams, que forma part del sex shop Snow Dreams, disposa de diverses sales on es poden fer celebracions de caràcter sexual. Segons consta a les informacions públiques d'aquest local, hi ha sales amb masmorres, per practicar-hi sessions BDSM, i també sales per fer-hi orgies i altres pràctiques sexuals en grup.

Segons es detalla a les diligències policials, quan els agents de la Guàrdia Urbana van entrar al local s'hi van trobar 65 persones.

Estaven en les diverses sales que hi ha al local. No totes les 65 persones estaven participant de l'orgia, algunes d'elles estaven en altres sales i masmorres i també en unes habitacions amb pantalles de cinema on, segons anuncien a les seves xarxes socials, s'ofereixen fel·lacions femenines per 10 euros. Les persones identificades i denunciades són parelles, homes sols i dones soles.

"El millor centre de sexe de Barcelona"

Les responsables del local, amb qui s'ha posat en contacte ElCaso.cat, no han volgut donar explicacions sobre els fets. Només han confirmat l'entrada de la Guàrdia Urbana a la trobada sexual d'aquest passat cap de setmana.

Orgia Barcelona 001

Imatge de la façana de la Sala Dreams, al carrer de París, a tocar de la Diagonal / ElCaso.cat

La pàgina web de la sala diu que les orgies estan "cancel·lades" per la pandèmia, però ofereixen la Sala Dreams com "el millor centre de sexe de Barcelona" i asseguren que a les festes sexuals del seu local "tu poses els límits, joves i madures vicioses, matrimonis liberals en orgies amateurs a Barcelona, follades en grup i tot el sexe que puguis gaudir".

A la pàgina web de la sala s'hi poden veure vídeos de festes sexuals antigues i hi ha diversos links per posar-se en contacte amb els responsables del local per organitzar o participar en les orgies, festes gang-bang o sessions a les masmorres de BDSM.

Un denunciat per drogues

En total, segons la Guàrdia Urbana, es van denunciar 61 de les persones que es van trobar a l'interior de la sala i també es van aixecar actes de denúncia contra el local per situacions irregulars administratives. La policia també va denunciar a un dels assistents a la festa X de Barcelona per tinença de drogues.