Els Mossos d'Esquadra investiguen un nou crim a Catalunya. Aquesta nit, dos homes, acompanyats d'una advocada, s'han presentat a la comissaria de la policia catalana i han informat que havien trobat el seu company de pis, de 41 anys, sense vida a Torredembarra (Baix Gaià). Han assegurat que "estaven nerviosos" i que per això no havien avisat fins llavors, tot i que havien sentit sorolls hores abans.

Una patrulla dels Mossos d'Esquadra s'ha dirigit fins a la casa, a Baix a Mar, on havien dit que es trobava el cadàver, i han confirmat que hi havia un home mort, i també han confirmat que hi havia signes de criminalitat. S'ha obert una investigació i, com és habitual amb els Mossos d'Esquadra —amb un excés de zel per amagar informació— no han facilitat més detalls d'aquest cas que avança ElCaso.cat

La investigació, que ha assumit la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la regió del Camp de Tarragona, haurà d'aclarir què ha passat. No consta, ara per ara, si els dos companys de pis han estat detinguts. Segons les primeres investigacions, el cas sembla estar relacionat amb l'entorn delinqüencial, però s'haurà de confirmar quan avancin les investigacions que faran ara els Mossos. El jutjat d'instrucció número 9 del Vendrell, en funcions de guàrdia, s'ha fet càrrec de la investigació, un cop finalitzat el tràmit d'aixecament de cadàver realitzat per la comissió judicial.

Més morts a Catalunya: Torredembarra, Bellcaire i Amposta

Els Mossos d'Esquadra també investiguen la mort d'un menor d'edat a Bellcaire d'Empordà, al Baix Empordà. L'agressor, que tot sembla indicar que és el pare, també ha ferit la mare, que ha acabat a l'hospital després de ser apunyalada, tot i que, ara per ara, no es pateixi per la seva vida. Els casos de Torredembarra i de Bellcaire d'Empordà s'han de sumar a l'assassinat, suposadament masclista, que es va descobrir aquest cap de setmana. La Thais, una dona de 34 anys, va ser trobada trossejada a casa seva, al carrer de Xile de la capital del Montsià, a Amposta. L'agressor, un home de 47 anys, va poder ser arrestat. La investigació està oberta.