Troben el cadàver d'un home mort en estranyes circumstàncies a Madrid: el seu cos estava calcinat, amb tots els seus dits amputats i semidespullat al mig d'un descampat.

Troben un cadàver calcinat en un incendi a Madrid

Els fets van passar diumenge al matí al barri de Villa de Vallecas de Madrid, en un descampat Cerro del Murmullo i van descobrir el cadàver per culpa d'un incendi, ja que els veïns van avisar els bombers de les flames i, quan es va dirigir fins al lloc dels fets per apagar el foc, van trobar el cadàver completament calcinat i envoltat amb una tela. Segons explica Emergencias de Madrid, tot apunta que es tracta d'un incendi intencionat i que la troballa del cadàver no ha estat casualitat, avança l'ABC.

Lloc molt freqüentat per drogoaddictes on es practica cruising

Es tracta d'un lloc molt freqüentat per drogoaddictes i toxicòmans per la seva proximitat amb la Cañada Real, un punt molt conflictiu de Madrid i on també es practica cruising, que consisteix a tenir relacions sexuals amb desconeguts a l'aire lliure.

Policía Nacional / EFE

La Policia Nacional investiga una mort violenta d'un home calcinat al barri de Vallecas de Madrid: tenia tots els dits amputats i estava semidespullat / EFE

Fins al lloc es van desplaçar agents del Grup VI d'Homicidis, que s'han fet càrrec de la investigació, i del Grup de Delictes Violents de la Brigada de Policia Científica per fer la inspecció.

Despullat de cintura cap avall i tots els dits amputats

Aquest dilluns li han practicat l'autòpsia i els policies han confirmat el que ja imaginaven, el cadàver presentava signes evidents d'haver patit una mort violenta. El cos correspon a un home de mitjana edat que no portava documentació a sobre, que estava despullat de cintura cap avall i que tenia tots els dits amputats, fet que, sumat a l'estat de calcinació en què es trobava, dificulta enormement la seva identificació.

Investigació en mans de la Policia Nacional

Tot i que els policies treballen amb la hipòtesi d'un homicidi o un assassinat, a causa de l'estat en què es troba el cos de la víctima, encara no han pogut determinar l'arma amb la qual l'haurien matat ni quines han estat les lesions que li haurien provocat la mort.

La investigació continua oberta, en mans de la Policia Nacional, i estan intentant esbrinar qui hi ha darrere la mort d'aquest home, que es podria enfrontar a penes de presó per un presumpte delicte d'assassinat o d'homicidi.

Busquen un home que ha assassinat el seu fill a Barcelona

A Catalunya, també estan buscant el presumpte autor d'una mort violenta a Barcelona, en aquest cas, busquen el Martín Ezequiel, un home que presumptament ha assassinat el seu fill de dos anys i que s'ha escapat després del crim. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb Emergències 112 o amb els Mossos d'Esquadra.