Localitzen sa i estalvi el Juan José, un home que va havia desaparegut a Barcelona el divendres.

Localitzen el Juan José, desaparegut a Barcelona

Després d'un dia desaparegut, en el qual tant els seus amics com familiars estaven molt preocupats, per fi han aconseguit localitzar el Juan José, un home de 71 anys a qui se li va perdre el rastre divendres.

Afortunadament, l'han trobat sa i estalvi i els Mossos d'Esquadra no han dubtat a agrair a tothom la col·laboració ciutadana: "en Juan José ha estat localitzat sa i estalvi. Moltes gràcies per la vostra col·laboració", expliquen al seu compte de Twitter.

Desaparecido Barcelona / Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van compartir una foto i una descripció del desaparegut i, afortunadament, ja l'han trobat sa i estalvi / Mossos d'Esquadra

Un dia abans van fer una altra publicació demanant ajuda per trobar-lo: "en Juan José ha desaparegut avui a Barcelona. Podria necessitar medicació. Ajuda'ns a trobar-lo" i en un dia ja l'han localitzat.

Col·laboració ciutadana per localitzar desapareguts

Es desconeixen les circumstàncies en les quals ha desaparegut ni com ha estat trobat, però, per sort, està sa i estalvi que és el més important. Des de SOS Desaparecidos, remarquen la importància de la col·laboració ciutadana a l'hora de buscar desapareguts, ja que és clau.

Sense rastre de Sandra Culli

Desafortunadament, a Catalunya hi ha altres persones desaparegudes que encara no han estat localitzades, com el cas de la misteriosa desaparició de la Sandra Culli, una dona que va ser vista per última vegada a Vilassar de Mar (Maresme) quan va sortir a donar una volta i, des de llavors, se li va perdre completament el rastre. Qualsevol persona que en tingui una pista, que truqui immediatament a Emergències 112, als Mossos d'Esquadra o a SOS Desaparecidos.

Segueixen buscant a Caroline del Valle, desapareguda a Sabadell

Una altra persona que continua desapareguda des de fa temps és el cas de Caroline del Valle, una adolescent que va desaparèixer anys enrere a Sabadell (Vallès Occidental) després de sortir de festa. El seu cas va ser molt mediàtic, ja que alguns testimonis van mentir i algunes proves no quadraven. Anys després dels fets, segueixen sense saber on és i, per aquest mateix motiu, si algú té nova informació sobre aquest cas, per mínima que sigui, que es posi en contacte amb la Policia.

Cas Madeleine McCann

En l’àmbit internacional, hi ha una altra desaparició sense resoldre, el popular cas de Madeleine McCann, una nena britànica que va desaparèixer a Praia da Luz (Portugal): treballen amb la hipòtesi que la van segrestar i, desafortunadament, tot apunta que l'han assassinat.

Encara que no s'ha resolt el cas, segons el fiscal, en els pròxims mesos aportaran noves proves que inculparien a Christian Brueckner, un conegut pederasta i violador en sèrie que estava a Praia da Luz quan se li va perdre el rastre a la petita Madeleine.