La policia troba un home mort a casa seva a Meltham, Regne Unit. Els veïns portaven sense veure'l un any i mig i van alertar la policia. Quan van entrar a la casa, van trobar el propietari, John Noble, momificat.

Es va atrinxerar a casa seva després de trencar amb la seva parella i feia un any que havia mort

Noble, de 75 anys, s'havia atrinxerat a casa seva després de trencar amb la seva parella i portava sense veure el seu fill 30 anys. Vivia en localitat de Meltham, situada al comtat de Yorkshire de l'Oest. Ningú no tenia contacte estret amb l'home i van ser els veïns qui van donar l'alerta perquè no el veien des de feia molt de temps, segons ha explicat TheSun.co.uk.

Després de rebre l'avís, la policia va anar a la casa de Noble. Els agents van intentar entrar a la casa, però hi havia un pal enorme que formava una barraca improvisada. Una vegada van aconseguir accedir, un oficial va trobar el cos al costat del sofà. El policia va declarar que "John estava en un estat que només puc descriure com a momificació".

inglaterra momificat / MEN mitjana|mitja

Imatge del barri on vivia John Noble a Meltham, Anglaterra / MEN Media

L'home només sortia a la porta de la seva casa a recollir menjar

Posteriorment, va analitzar la casa per comprovar que tot estava correctament. L'agent va trobar les habitacions plenes de menjar, tot caducat, i diversos recipients amb orina. A més, la policia va obtenir moltes cartes de correu de 2020.

El paramèdic que li va fer l'autòpsia va diagnosticar que l'home feia més d’un any que havia mort, atès l'estat "momificat" del seu cos. Tanmateix, no va poder saber les causes de la mort per l'estat de descomposició en el qual es trobava. Paral·lelament, uns detectius van anar al lloc i van descartar qualsevol circumstància sospitosa.

La policia va interrogar a tots testimonis que vivien al barri. Els residents van explicar que només l'havien vist recollir menjar a la porta de casa seva un any abans.

L'home es va distanciar pels seus problemes de salut mental i amb la beguda

Una altra veïna va declarar que sempre havia estat preocupada per Noble, ja que mai no va sortir de casa. Malgrat tot, la dona no va fer cap trucada a ningú, perquè va considerar que l'home era capaç de viure sol.

Els investigadors van contactar amb el germà, Roy, i quan aquest va anar a la casa, va declarar que havia vist el seu germà un any abans i que no parlava amb ningú. El familiar va explicar que només podia contactar amb ell través del correu. Fins i tot, havia arribat a tapar les seves finestres perquè tenia problemes amb uns joves del barri.

El fill de Noble va declarar que no veia el seu pare des de feia 29 anys i que es va allunyar d'ells perquè "bevia sovint i pels seus problemes de salut mental". El metge de Noble va informar que la malaltia del seu pacient va començar el 1970, però no prenia medicació per tractar-se des de feia 20 anys.