Surten a la llum més detalls del macabre crim masclista de Totana (Múrcia): la víctima, una menor de 17 anys, va ser brutalment assassinada per la seva exparella. L'escenari del crim era molt impactant: la víctima tenia 57 punyalades i el rostre completament desfigurat.

Els fets van passar el mes de febrer a Totana i tot va començar quan la Claudia, la víctima d'aquest assassinat, va decidir tallar amb el Johan, un noi de 19 anys amb qui feia mesos que sortia. L'adolescent estava farta del comportament gelós i possessiu del seu agressor, que la maltractava i, per aquest mateix motiu, va decidir separar-se.

L'assassí confés de la Claudia va idear un pla per matar-la

De fet, segons ha explicat l'assassí confés, aquest va ser el motiu que el va motivar a idear un pla per matar-la. Li va dir de quedar a casa seva per retornar-li alguns objectes personals. La va conduir fins al traster i, de cop i volta, la va començar a apunyalar sense pietat.

Guardia Civil No Pasar / Europa Press

Surten a la llum més detalls del crim de Totana (Múrcia): la menor assassinada va rebre més de 57 punyalades i el seu assassí va deixar el cadàver amagat al traster de casa seva / Europa Press

La va assassinar clavant-li fins a 57 punyalades

La víctima es va intentar defensar, però finalment, el Johan la va assassinar clavant-li fins a 57 punyalades: tenia el rostre completament desfigurat i el cos ple de ferides. Segons explica La Verdad, els pantalons de la Claudia no tenien rastre de ganivetades i la Guàrdia Civil pensa que la va despullar per assassinar-la i que, posteriorment, li va tornar a posar la roba.

La va matar perquè ella volia tallar amb el seu maltractador

Quan els agents es van desplaçar fins al lloc dels fets van poder veure que hi havia un enorme bassal de sang i que el Johan havia posat el cadàver de la Claudia mirant a terra i tapat amb dos coixins. Les sabates de la seva exparella tenien restes de sang i va confessar el crim: va dir que ho havia fet perquè la víctima havia decidit deixar la relació.

L'assassí de la Claudia està a la presó de manera provisional

Després de passar a disposició judicial, es va decretar la seva entrada a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor d'un delicte d'assassinat per violència masclista i, actualment, continua ingressat fins que se celebri el judici. De fet, en el centre penitenciari ha tingut una actitud molt hostil amb els funcionaris, als quals va atacar.

Com la majoria de víctimes de violència masclista, la Claudia no havia denunciat el seu assassí i maltractador i no apareixia al registre de víctimes de violència de gènere i el crim ha causat gran commoció al municipi, on era una persona molt coneguda i estimada.