Al voltant de les vuit del matí d'aquest dilluns, tres turistes alemanys han tret el cap pel balcó de l'habitació de l'hotel on s'allotjaven aquests dies i han vist, horroritzats, el cos inert del seu amic estès a la calçada del carrer Guillem Cirerol. Immediatament, han avisat al personal de recepció que ha trucat als serveis d'emergències. Malauradament, els sanitaris no han pogut fer res més que confirmar la mort del jove, de 20 anys, per politraumatismes.

La Policia Nacional i la Policia Local també s'han desplaçat fins a l'adreça de l'hotel i han posat en marxa una investigació per determinar les causes de la mort. Tot i que tot indicava que el noi s'havia estimbat des del balcó, els agents no han volgut descartar cap hipòtesi fins que no es confirmés la caiguda. I és que els seus amics no sabien res d'ell des de les tres de la matinada, quan ells van marxar a dormir després d'haver passat la nit de festa consumint una gran quantitat de begudes alcohòliques

Ha caigut de la barana mentre fumava 

La policia ha registrat l'habitació de l'Hotel Sol de Mallorca, situat al número 5 del carrer Amilcar, en la qual s'allotjaven els nois, i han comprovat que, a tocar de la barana del balcó, hi havia un tamboret. Segons la reconstrucció dels fets, el jove turista hauria sortit a fumar abans d'anar-se'n al llit i hauria pujat a la barana amb ajuda del tamboret per asseure's. Com que anava embriac, hauria perdut l'equilibri o s'hauria quedat adormit allí mateix, amb la consegüent caiguda mortal des d'una altura de dos pisos. 

Quan els amics s'han despertat aquest matí i no l'han trobat al seu llit, s'han preocupat i han sortit al balcó per buscar-lo. Desgraciadament, només han pogut veure el seu cadàver a terra; el noi hauria mort instantàniament a conseqüència de la caiguda. 

turista mort mallorca
Els serveis d'emergències no han pogut fer res per salvar-li la vida / Miquel A. Borrás,  EFE.