Mor un turista alemany després de precipitar-se des de dalt d'un hotel a Mallorca. Un jove de 23 anys ha mort aquest dimarts de matinada en caure al buit des d'un hotel de s'Arenal de Palma. El succés, no obstant això, ha estat accidental i no es té constància que estigués fent balconing, en el sentit estricte de la paraula, atès que generalment és una mena de joc practicat per joves turistes que venen a les Balears combinat amb drogues i alcohol. La investigació preliminar de la Policia Nacional indica que podria estar intentant accedir a una habitació quan es va estimbar, impactant amb el terra i perdent la vida en pocs minuts.

Els fets han tingut lloc a l'esmentat hotel de Palma cap a les tres de la matinada d'aquest dimarts. El jove s'hauria precipitat des d'una altura del tercer o quart pis, tot i que altres fonts apunten que podria haver estat des del terrat de l'edifici. El Grup d'Homicidis de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació, a la qual també intervé la Policia Científica. Pel que sembla, el jove alemany havia anat a l'illa a passar uns dies de vacances i abans del tràgic incident mortal havia estat de festa per la zona.

Borratxo, sense pantalons ni sabatilles

El noi de 23 anys havia arribat a l'hotel després d'una nit de festa per Palma i, segons ha apuntat Última Hora, hauria arribat ebri, sense pantalons ni sabatilles, amb la intenció d'accedir a la seva habitació, tot i que per alguna raó que es desconeix en aquests moments va intentar fer-ho des del terrat de l'edifici. L'aspecte del jove, no obstant això, va cridar l'atenció tant dels turistes allotjats com dels treballadors de l'establiment, però no van poder imaginar el final d'aquesta tràgica sèrie d'esdeveniments. Els facultatius sanitaris no van poder fer res en arribar al lloc i van certificar la seva mort. També es van traslladar patrulles de la Policia Local de Palma i de la Policia Nacional, la qual s'ha fet càrrec de la investigació.