Troben el cadàver de l'Esther López, la dona desapareguda en estranyes circumstàncies a Traspinedo (Valladolid). La Guàrdia Civil està intentant esbrinar quina ha estat la causa de la seva mort i no descarten cap escenari.

El cos l'han trobat en una zona on ja havien fet batudes anteriorment. Està al costat de la carretera que accedeix al poble, a uns tres quilòmetres del nucli urbà on va ser vista per última vegada. Tot i que en un principi no estava corroborat que fos el cos de la desapareguda, segons El Mundo, el cadàver pertany a Esther López.

Troben el cadàver de la dona desapareguda a Traspinedo

La zona on ha estat trobat el cadàver es coneix com La Carrascosa, que engloba les vies del tren d'Ariza i una nau de bestiar i uns xalets, explica El Norte de Castilla. De moment, no ha transcendit si el cos presenta signes de violència i caldrà esperar saber més informació de la Guàrdia Civil per confirmar-ho. 

Esther López de la Rosa / Redes sociales

Troben el cadàver d'una dona en una zona de Traspinedo (Valladolid) on estaven buscant la jove desapareguda: confirmen que es tracta d'Esther López de la Rosa / Xarxes socials

L'estranya desaparició d'Esther López de la Rosa

L'Esther López de la Rosa va desaparèixer en estranyes circumstàncies el 12 de gener. Va anar a veure el Barça-Madrid i després va anar de copes amb uns amics i a partir de llavors, se li va perdre completament el rastre.

Els seus familiars i amics, en veure que anaven passant els dies i que no tenien notícies de la jove de 35 anys, es van començar a preocupar i van decidir posar una denúncia per desaparició a la Guàrdia Civil, que va catalogar els fets com una desaparició forçosa.

En un primer moment, van detenir Ramón el Manitas, un veí del municipi que tenia antecedents policials violents. Després de passar sis dies detingut, el van deixar en llibertat per falta de proves. 

Óscar, el nou sospitós de la desaparició de l'Esther

Actualment, hi ha un altre sospitós que està en el punt de mira. Es tracta de l'Óscar, l'últim home que va veure l'Esther la nit de la desaparició. Segons el seu testimoni, la nit dels fets ell i la desapareguda van començar a discutir al cotxe perquè ella volia seguir de festa, però ell no. Va ser llavors quan, presumptament, la jove li va dir que volia baixar del vehicle i el sospitós la va deixar al costat del restaurant La Maña cap a les 2:00. 

Les tres versions contradictòries del nou sospitós de la desaparició

El que fa saltar les alarmes als investigadors és que han enxampat l'Óscar mentint i, per si no fos poc, ha donat fins a tres versions diferents del que va passar quan va deixar la jove a la carretera que hi ha al costat d'aquest restaurant. Tot i que de moment no ha estat detingut, els investigadors no li treuen l'ull de sobre, ja que s'ha convertit en el principal sospitós.