Els Mossos d'Esquadra investiguen l'assassinat d'una persona després que el seu cadàver aparegués la matinada de dimarts a dimecres a l'interior d'una caseta a tocar de l'autopista AP-7, dins el terme municipal del Perelló, al Baix Ebre. El cos sense vida presentava evidents signes de mort violenta, el que va fer que des d'un primer moment es descartés la possibilitat del suïcidi o de la mort accidental. Ara per ara la investigació del que sembla que és un nou crim a Catalunya la porta una unitat central de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC) de les Terres de l’Ebre.

Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els primers indicis apunten al fet que podria ser un homicidi relacionat amb el món del crim organitzat. El cas, que s’està portant amb molt d’hermetisme, està sota secret de sumari. Tot sembla indicar que el cadàver va ser abandonat en aquesta zona, a tocar de l’autopista, i que les persones que el transportaven, van marxar. El cadàver estava abandonat en una caseta de tros sense habitants a pocs metres d’una de les sortides de l’autopista, un fet que també fa pensar a la policia catalana, que els presumptes assassins o els encarregats de desfer-se del cadàver el van abandonar aquí per poder després escapar per aquesta via ràpida que creua tot el país de sud a nord.

Troben dues AK-47 enterrades a Castell d'Aro

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra també investiguen l'aparició de dos subfusells AK-47 que han aparegut enterrats en Castell d'Aro. Les dues armes estaven dins uns paquets embolicats i tancats amb cinta americana que han trobat quatre persones fent unes obres de construcció d'un mur a una empresa. Amb els subfusells hi havia dos carregadors, però no tenien bales. La policia catalana s’ha fet càrrec de les armes i han obert una investigació per esclarir de qui són i quant temps portaven allà amagades.